Nå er det like før jeg eksploderer.

Jeg kjeder meg så. ufattelig. mye. Har en sterk følelse av at jeg kommer til å gå opp i røyk snart, hvis det ikke skjer et eller annet betydningsfullt. Helst nå, med det samme. Fatisk våknet jeg i dag tidlig med en følelse av at i dag er dagen, mye på grunn av det puslete stjerneskuddet jeg så i går. På vei oppover den monstrøst lange bakken mot huset så jeg tilfeldigvis opp, og ble belønnet med synet av et ørlite (men likevel fullstendig ekte!) stjerneskudd som føk over himmelen. Det var som om noen hadde trukket av en fyrstikk og trakk den raskt gjennom lufte med kalde hender. Akkurat sånn så det ut. Dum som jeg var ble jeg til og med glad et lite øyeblikk. Veldig glad. Jeg gikk dere alene i mørket og smilte som en eller annen tulling, og ventet på at et ønske skulle materialisere seg for mitt indre øye, i store, hvite bokstaver som alle hipsterne bruker å skrive på bildene sine på tumblr. 

Jeg kom ikke på et eneste ønske. Ikke et! Med mindre "Jeg ønsker at alt kommer til å gå bra fremover og at alle skal slutte å spørre meg når jeg skal få meg kjæreste fordi det kommer sikkert til å skje når jeg minst venter det lol" teller som et ønske. Av en eller annen grunn har jeg mine tvil. Jaja.

Da får jeg heller vende tilbake til studiene mine, og gjøre et forsøk på å konsentrere meg om personlighetspsykologi i et par timer, før jeg kan krype ned under lappeteppet mitt med god samvittighet og lese noe helt annet. 

Man kan alltids håpe. 

Hva ønsker dere dere i dag? Eller i det hele tett, for den saks skyld? Tell me, jeg ønsker å vite. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits