Problem, problem, problem.

... Problem. Joda, jeg har flere. Ihvertfall i nå, i dag, som jeg klarte å forsove meg til både forelesning og pakkeleveranse. Så, altså, nå må jeg sitte og streve med motivasjonsteorier mutters alene, siden ingen av klassekameratene mine fant det for godt å dukke opp på lesesalen i dag, i tillegg til at jeg sannsynligvis blir nødt til å vente enda lenger på den nye iphonen min. Noe som selvfølgelig er helt krise, og opprører meg mye mer enn det faktum at jeg kun har vært på tre av seks forelesninger så langt, og at det "bare" er ni uker til eksamen. På toppen av dette har jeg absolutt ingenting å finne på denne helga, LOL, bare vaske hele leiligheten, og ikke kommer på en eneste jeg kan spørre om å finne på noe fordi ... Vel. Det er jo egentlig flere, men. Ja. 

Jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en slik helg jeg har cirka en gang i måneden, hvor jeg bare låser meg inne på hybelen og gnurer foran macen. Dessverre. 

Jaja. Neste helg er det ihvertfall fest, og helga etter der blir det antageligvis venninnebesøk eller en tur hjem. Vi får se. Forresten, jeg orker ikke en sånn helg hvor jeg sitter og føler meg som selveste Viggo Venneløs, så jeg tror faktisk jeg skal finne en eller annen jeg kan mobbe med meg på kino. Så var det bestemt! Nå gjenstår der bare å finne ut hvem, for ingen av dem jeg umiddelbart kommer på har tid til meg denne helga. Ja, jeg har faktisk venner, altså, selv om jeg prøver så godt jeg kan å fremstille meg som fullstendig alene i ... Bergen. Det er jeg ikke, altså. <3. 

(Det er merkelig hvordan det å forsove seg tre kvarter kan ødelegge humøret resten av dagen, eller hva? Derfor har jeg bestemt meg for å ikke bruke noe som helst tid på fag i dag. Faktisk. Isteden skal jeg forsøke å få kontakt med dette leveringsfirmaet som hevder at jeg ikke har ringeklokke (eh, jo? Er de blinde?), sånn at jeg endelig kan få den nye telefonen min. Så er det faktisk en mulighet for at det kommer til å dukke opp et og annet bilde her inne, også. Tenk det!)

Ønsker dere alle en strålende helg, snille! Nå skal jeg se om jeg ikke får litt sving på designet her inne, blir helt flau av å tenke på hvordan det ser ut nå, så ... Æsj. Jaja! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits