Høh. Merkelig.

I går, vet dere? Da dreiv jeg å klagde til alle jeg kom i snakk med om at jeg ikke hadde noe som helst å finne på denne helga, og at jeg kjedet meg allerede før den hadde begynt. Helgene fremover byr på øvinger, fester og venninnebesøk, men akkurat denne så ut til å bli nokså ... begivenhetsløs.

Trodde jeg. 

For da jeg våkna i dag tidlig kom jeg plutselig på en hel masse presserende ting som jeg bare måtte fikse i dag, nemlig. Hvordan disse tingene har klart å gjemme seg der inne i bevisstheten min skjønner jeg ikke, og selvfølgelig bestemte de seg for at de var ferdige med å leke gjemsel samtidig, alle på en gang. Noe som medfører at jeg får en litt mer travel lørdag enn jeg egentlig hadde regnet med. Og jeg som akkurat hadde forsonet meg med tanken på å "slappe av" (les: bekymre meg over hva alle andre holder på med) denne dagen. Jaja. Uansett.

Jeg må altså vaske leiligheten, sortere den umenneskelig store mengder notater som på et eller annet tidspunkt dukket opp i skolesekken, gå en tur innom biblioteket, vaske klær, fikse laderen til macen (seks sure hundrelapper kommer til å gå med der gitt), handle inn mat, ta et par telefoner og ... ja. Jeg burde vel egentlig trent, men ... Vi får se.

Ja! Glemte jo selvfølgelig at store deler av lørdagskvelden kommer til å gå med til å glede meg til søndag klokken 20:55, et klokkeslett som ikke betyr noe annet enn en ny episode av Downton Abbey. Ååh. Gleder meg! Nå er jeg nok over gjennomsnittlig interessert i England/BBC-serier/historie, men likevel. Det er så bra!

 

 

 

 

 

Æææh. Gleder meg! Også de klærne, da. 

Nå hører jeg vaskebøtta og langkosten rope på meg ute på kjøkkenet, dere. Ha en fin helg!

(Ja, forresten. Karianne, en av mine to beste venner har også blogg, og i går var hun så frekk at hun mente jeg burde linke til henne. Trykk på navnet hennes, da vel, så får dere lese om frøknas hverdag som økonomistudent ved HiO! Trykk ... Trykk ...). 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits