Mumford & Sons.

Altså, jeg hadde egentlig ikke tenkt til å bli en sånn blogger som slenger ut flere innlegg daglig, men nå er det like før jeg sprekker her, så må bare ... ja! Jeg er superfantastiskfanatisk fan av Mumford & Sons, et av de beste bandene i verden, spør du meg. Og, gjett hva? De har akkurat kommet med ny plate, en plate som er så bra at jeg bare vil hive meg ut i høstmørket og løpe opp Fløyen med det samme, så bra er den! Den heter "Babel", og er absolutt å anbefale. Absolutt. Absolutt. Om du ikke har noe bedre fore denne kvelden, anbefaler jeg virkelig å trokke igang Spotify eller et eller annet musikkprogram, også hører du på denne herlige plata i et stredd. 

Gjør det.

Gjør det.

Gjør det.

 Kilde: http://www.mumfordandsons.com/

<3

Én kommentar

marie

06.10.2012 kl.21:44

SV:

Tusentakk for hyggelig kommentar! Jeg driver å fikser designet mitt akkurat nå,

slik at jeg kan begynne å blogge igjen etter ca. ett års pause, så det var hyggelig at noen likte det, ikke bare meg selv!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits