Endelig, dere!

Endelig, ENDELIG kom det nye simkortet mitt i posten! Og hva betyr dette? Jo, at jeg ENDELIG kan begynne å bruke iphonen som jeg kjøpte for en evighet (les: ni dager) siden! Ååh, av og til blir man lykkelig av sånne ting, trist, men sant. Dette har jo selvfølgelig medført at alle planer jeg hadde om å lese/skrive/gå tur i ettermiddag rant ut i sanden, da jeg bare har lekt meg med den nye telefonen min. Meh, jeg gidder ikke engang føle meg lat og tiltaksløs, dette er litt for gøy! Har selvfølgelig lasta ned maaaange nyttige ubrukelige apper også, så nå er jeg klar til  ... alt man kan være klar til, tror jeg? 

Noe av det beste er selvfølgelig at jeg endelig kan begynne å legge ut litt bedre bilder her inne, ikke bare sånne tatt med photoboot på macen. Eh, ja. Jeg sier bedre bilder, men jeg er ikke egentlig veldig flink til å huske på dette med ... fotografering i hverdagen, så ikke skyt meg om det ikke skulle vise seg å stemme. Jeg er heller ikke veldig flink til å ta bilder som faktisk er noen vits i å ta, bare se her:

 

En is. Jepp. Dette er riktignok fra tidligere i år, men dere skjønner hva jeg mener. 

Månedsplanleggeren min fra den aller travleste delen av eksamenstida før sommeren. Jepp. Den tok jeg altså bilder av. 

Skjønner dere hva jeg mener? Ehehe. Blir nesten deprimert. Men! Jeg skal gjøre mitt beste for å bli en flinkere ... hverdagsfotograf? Har til og med begynt å instagramme igjen (er det lov å bruke det som verb? Jeg gjør det, jeg), så hvis dere føler for å følge meg, så heter jeg altså mariavoogt der. Blir glad om noen faktisk gidder å trykke på den følgeknappen, altså! Alltid morsomt. Snapchat har jeg også fått helt sykt dilla på, men der tror jeg at jeg begrenser meg til venner og nærmeste familie ... gitt. 

Hjerte. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits