Lesesalsmerte.

Heisann. I dag måtte jeg virkelig ta meg selv i nakkeskinnet og tvinge bena mine til å bevege seg i retning lesesalen. Allerede da jeg våknet i dag tidlig skjønte jeg at dette kom til å bli en sånn dag hvor konsentrasjonen bare bestemmer seg for å fly på dør, og jeg blir sittende og glo på alle andre rundt meg isteden. I et forsøk på å motivere meg selv til å forlate hybelen min og begynne å skrive oppgave om intelligensbegrepet, tok jeg på meg yndlingsstrikkejakken min:

Sånn ser den ut, rutete og fin! Jammen tror jeg ikke det hjalp litt også, for fram til sånn cirka klokken halv tolv var jeg superkonsentrert og meget klar for å bli ferdig med hele oppgaven før lunsj. Da jeg bestemte meg for å gå og spise, hadde jeg faktisk kommet så langt at jeg øynet et lite håp om å få begynt på en helt ny en også, før det var på tide å gå hjem igjen. Dessverre tror jeg konsentrasjonen så sitt snitt til å snike seg bort under lunsjpausen, for nå sitter jeg her og ... glor. På alt og ingenting. 

Haha! Ser helt tomsete ut, men det er antageligvis det de andre tror jeg er i dag, også. 

Bleeeh. Nå er jeg snart klar for lunsjpause nummer to, ikke alene denne gangen, men sammen med Selma. Jeg har vel strengt tatt ikke fortjent det, men ... Ja. Bleh. Sølt te på pulten min har jeg også gjort. Oh, well! 

2 kommentarer

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.12:40

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

Anette

10.10.2012 kl.12:43

hahah, kjenner meg igjen. lykke til resten av dagen! stå på :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits