Det stemmer ikke?

Det er så ekkelt når man føler hvordan begynnelsen på en ny tekst liksom danser rundt inne i hodet et sted, men uansett hvordan man formulerer den første setninge, blir det bare teit. Ingenting stemmer, og ... frustrasjon! Årh. Nå har jeg strengt tatt ikke tid til å skrive noe særlig heller, må nemlig gjøre meg klar til korøvelse sånn cirka ... nå. 

Jepp, jeg synger også, for tenk!

Så, nå stikker jeg. Gleder meg til å sitte i et varmt korrom med en haug andre OK mennesker og bare synge av full hals. Det er en sånn energiboost at dere aner ikke! 

3 kommentarer

Akima K. Montgomery

11.10.2012 kl.06:56

Jeg kjenner følelsen. Og oktober er basically den måneden da jeg skriver minst rett og slett fordi alt jeg vil skrive er Nanowrimo som jeg ikke kan begynne på før i november. Men plutselig stemmer alt, det er det som er så fint. Eller så åpner du et word-dokument uten en plan og har sånn vips fire sider og er helt gira av den grunn. Det ordner seg nok!

Hei, fant bloggen din sånn rent tilfeldigvis nå og den er fin og jeg kommer sikkert på besøk igjen :) Yay!

Maria

11.10.2012 kl.08:34

Akima K. Montgomery: Heisann, tusen takk for koselig kommentar! :) Ble glad, nå ^^ Skal definitivt sjekke ut bloggen din, også :D

Marthine <3

11.10.2012 kl.10:09

SV: Ja den er dødsfin! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits