Jeg burde -

blogge. Om helga, og hvor morsomt jeg har hatt det, men jeg orker bare ikke! Ikke enda. Har akkurat kommet hjem fra en tur opp Fløyen, og etter en lang varm dusj er både kroppen og skrivedelen av hodet ganske ... slitne. På en god måte, altså. Hvem vet, kanskje jeg kvikvner til litt utover ettermiddagen og klarer å overtale meg selv til å overføre bilder fra iphonen til macen, så kanskje dere etterhvert  får bilder også! Heldiggriser. Nå skal jeg lese litt og drikke te, før jeg må somle meg til å lage middag. Er sulten, men gidder faktisk ikke å begynne å ordne med å få i meg noe spiselig enda som ikke er sjokolade. 

Hvordan har helgen deres vært? Håper den var like fin som min! "Var", sier jeg, selv om den fremdeles ikke er over. Det er bare det at søndager ofte får en litt sånn "ventestemning", hvor man egentlig bare går og venter på at uka skal begynne. Eller kanskje det bare er meg? 

Én kommentar

ingrid

14.10.2012 kl.17:25

Jo, enig i at søndager er litt "venting", men ikke på en god måte... Mer sånn: "ånei! I morgen må jeg tidlig opp igjen! Hvor ble det av ferien??"

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits