Helgens festligheter.

Hallo, dere! Jeg var jo maks sliten på søndag (eeh ... i går?), så jeg orket rett og slett ikke å skrive noe som helst om hva jeg hadde tatt meg til de to foregående dagene. Men! Det skal jeg da altså gjøre opp for nå! Dette var nemlig en helt super helg som virkelig ga meg det jeg trengte at energi og påfyll til en ny uke, tuller ikke! Kombinasjonen sang, god stemning, OK (++!) mennesker, pizza, sjokkfotografering i et iskaldt, men solfylt Bergen og fest må ha vært akkurat det jeg trengte, for i dag var jeg rett og slett supereffektiv!

Tenkte jeg skulle la bildene tale for seg selv, heller enn å spamme dere med flere superlativer. Så! Her er min helg i bilder, foreviget med det fantastiske kameraet på min ny iPhone, som jeg er stygt redde jeg er iferd med å bli ganske avhengig av ... Uffda. På fredag, etter en meget lite produktiv dag på studiefronten, tilbrakte jeg ettermiddagen på studentsenteret sammen med blant andre Sandra og Elin. Kos! Vi gjorde viktige ting som å spise grøt og jobbe med sketsjer. 


Senere på dagen var det tid for ekstraordinær korøvelse eller hva jeg nå skal kalle det (eh, LOL), men siden rommet vi pleier å være i av en eller annen grunn var dobbeltbooket, måtte vi henge litt i trappa først. 


Men til slutt fikk vi lov til å komme inn og begynne å synge. Hurra for det!


På lørdag var det tidlig opp for å ta nye bilder til hjemmeisden vår. Men herlighet, så kaldt det var! Døde nesten, men bare nesten. Vi sprang til Deli de Luca for å kjøpe kaffe ++ hver gang vi fikk en mulighet. 


Senere på dagen, etter litt mer synging, var det tid for PIZZAAA. Jeg elsker pizza.


Det gjør Johannes og Ida også. Tror ihvertfall det er noe sånt de prøver å gi uttrykk for her! 


På kvelden var det jammen fest, også! Jeg tilbød meg å hjelpe til med ... noe, men det var så liten plass på kjøkkenet at jeg ble sendt ut i stua. 


Noe som ikke egentlig gjør så mye, for der er. Det. Så. Fint. Vi hadde det meget fint!


Ettersom kvelden gikk, ble det dans også. Da ble jeg selvfølgelig så opptatt med det at jeg ikke tok noen bilder. Oh, well. Mulig det var like greit ...


Det ble veldig seint, og VELDIG god steming, var det!Da klokka begynte å nærme seg tre, og et par-tre stykker av oss arrangerte vårt eget nachspiel i stua, ble vi til slutt vennlig, men bestemt, kastet ut. Så, da var det bare å traske hjemover. Fine, fine dagen <3.

Dagen etter bestemte jeg meg for at nå trengte jeg å være litt for meg selv (selv om helga var utrolig bra!), så jeg gikk like så godt Fløyen opp, jeg:


Fine høstlyset <3 Og fine utsikten, da! <3<3


Og ... fine skiltet? <3<3<3

Det var den helga! Og det beste er at de neste tre denne måneden antageligvis også kommer til bli greit bra. LOL?!

Hvordan var din helg?

Én kommentar

marie

15.10.2012 kl.20:43

SV: ^^

- - -

Så ut som en kjekk helg! Min helg har vært ganske rolig, men fin.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits