Ja, også var det noe jeg lurte på.

Driver nemlig og skriver på noe som med tid og stunder kanskje blir en slags novelle, også ... Ja, lurte på om det er noen av dere som kanskje kunne være interessert i å lese den, med tid og stunder? Ser jo at det blir flere av dere som stikker innom denne ekstremt rotete og uorganiserte bloggen min, noe jeg blir veldig glad for! Kommer selvfølgelig ikke til å legge ut hele novellen på én gang (den er ganske lang, og jeg er ikke kjent for å være istand til å fatte meg i korthet ... Dessverre.). men kanskje litt og litt? Hva sier dere? 

Jeg har sånn fredagsfølelse i dag at det skulle ikke vært lov. Spesielt ikke med tanke på at det bare er tirsdag. ... Blæh. 

6 kommentarer

Akima K. Montgomery

16.10.2012 kl.20:22

Høres interessant ut, leser gjerne novella her jeg :) Og har fredagsfølelse i dag selv, men i mitt tilfelle skyldes det nok mest at jeg har hatt fri i dag siden jeg skal jobbe på lørdag. Dessuten kjenner jeg meg igjen i å mangle evnen til å fatte seg i korthet, hver gang jeg skal fortelle noen noe som helst for eksempel så dukker det opp haugevis av avstikkere og digresjoner som fører til at det tar himla lang tid før jeg kommer til poenget. Ja ja :)

Maria

16.10.2012 kl.21:17

Akima K. Montgomery: Haha, har det akkurat sånn selv! Skal jeg fortelle én enkelt ting tar det evigheter :P

ingrid

16.10.2012 kl.22:10

Joda, høres spennende ut! Men ikke vent for lenge mellom hver del, så vi glemmer hva den handlet om ;)

Maria

16.10.2012 kl.22:20

ingrid: Hehe, neida ;) Er derfor jeg tenker å vente med å legge den ut til jeg er helt ferdig, så kan jeg kanskje legge ut litt og litt hver dag, heller :)

Ennui

16.10.2012 kl.22:24

Jeg elsker å lese noveller, så jeg syns du skal gjøre det :)

Maria

17.10.2012 kl.08:48

Ennui: Herlig! Da blir det nok lagt ut et par stykker når jeg blir ferdig med dem :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits