En tirsdag på en onsdag.

Nå sitter jeg på biblioteket og skal egentlig skrive utkast til en oppgave om det humanistiske perspektivet på personlighet, men det ... gidder jeg ikke. Har vært så effektiv i dag at jeg faktisk er ganske stolt av meg selv, så nå skal det blogges - sa jeg, idet noen begynte å spille trekkspill utenfor på trappa her. Artig. Og jeg ble distrahert. Selvfølgelig. Oh, well.

I går bestemte jeg meg for at jeg ikke gadd å spise middag alene, så jeg inviterte Selma og Mona på middagsbesøk! Vi lagde grønnsakssuppe fra bunnen av, og hadde det sånn greit trivelig. Elsker sånne middagssammenkomster, men det fineste er nesten det å lage middagen sammen, synes jeg!

Spesielt når jeg slipper å vaske opp. Av en eller annen gang insisterer alltid gjestene på at det er det de som skal gjøre. Ikke at jeg klager - stort smilefjes! Og flink Mona!

Vi lagde grønnsakssuppe med kyllingkjøttboller og pesto, hvis noen lurte. Fant oppskriften på matprat.no (er det bare meg, eller er det en helt genial nettside?!) under kategorien "sunn" eller "suppe", tror jeg. Nam

Mona måtte gå i sekstiden fordi hun skulle på ex.phil-seminar (jeg <3 å ikke være førsteårsstudent), men heldigvis ble Selma igjen en liten stund etterpå for å drikke te og skravle litt. "Liten stund", sier jeg, når det faktisk har seg sånn at vi ble sittende i nesten fire timer og prate om absolutt alt mulig fra ferie til rare ting vi sa da vi var små. Blant annet skal Selma en gang ha observert noen som spilte tennis og etterpå spurt moren sin hvorfor de spilte fotball med fluesmekkere! Lo lenge av den. Selv bidro jeg med den gangen jeg satt på trikken sammen med mamma eller pappa og fikk øye på en mann med langt hår. For en to-treåring er jo noe sånt helt umulig, så jeg påpekte høyt så alle de andre passasjerene fikk det med seg at "den mannen der er jo en dame". 

Og det var min tirsdagskveld! Nå skal jeg bare skrive ferdig den disposisjonen, før jeg drar hjem og spiser restene fra i går til middag. Tjo bing! 
2 kommentarer

SK

17.10.2012 kl.21:52

Haha, fotball med fluesmekkere! Jeg synes tennis bør bytte navn :D

Maria

18.10.2012 kl.07:29

SK: Haha, ikke sant! ;) Og den sangen er en av mine favoritter for øyeblikket :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits