Dagboksskriblerier.

Jeg vet at jeg antageligvis kommer til å angre på denne avgjørelsen senere, men da dagens forelesning endelig var ferdig, gikk jeg rett og slett hjem. Det hersker en voldsomt rastløs stemning rundt alt jeg sier og gjør i dag, og jeg orker ikke slåss med den akkurat nå. Det eneste jeg er istand til, er å tenke en hel mengde dårlige eller halvferdige tanker, samtidig som jeg sjekker facebook og twitter og alt som sjekkes kan, uten å ha klart for meg hvorfor. Dessuten blir jeg sliten av det, og er det noe som ikke passer spesielt gådt nå, så er det det. Derfor bestemte jeg meg på et tidlig tidspunkt for at dette skal få lov til å være en sånn "halvveisdag", for jeg klarer ikke annet. Ikke akkurat nå. Så i dag skal jeg få lov til å se på serier (jeg har blitt helt frelst av Homeland, av alle ting) mens jeg later som om jeg egentlig bare tar en pause i oppgaveskriving, jeg skal få lov til å gå og trene midt på dagen, få lov til å lage middag uen å stresse med salat eller grønnsaker, og ikke minst skal jeg få lov til å skrive og lese alt annet enn pensum. Samtidig skal jeg høre på "Of Monsters and Men", et utrolig søtt islandsk band jeg oppdaget i går (jeg er sent ute, jeg vet det). Etterhvert vil forhåpentligvis de rastløse tankene ha forsonet seg med at dette ikke er deres dag, og kanskje, hvis jeg orker, stikker jeg på "lønningspils" i kveld med en liten gjeng fra psykologisk fakultet. Om ikke, så skal kvelden definitivt brukes på å gå meg en lang tud, samt manne meg opp til å ta et par telefoner jeg strengt tatt burde tatt for flere uker siden. 

- God torsdag, dere. Nå skal jeg ut og løpe. 

2 kommentarer

SK

18.10.2012 kl.15:08

Elske headeren, har lyst t å gjør någe lignande! (hvis d e greit for deg og eg någen gang får nok tid og vilje xD) Have fun running!

Maria

18.10.2012 kl.15:28

SK: Takk for det! :) Jada, go ahead, men det hadde vært artig om du kanskje linket hit, så folk fikk vite hvor du har ideen fra? :3 Hehe!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits