Hva synes dere og sånt?

God ettermiddag, folkens! I dag får jeg antageligvis ikke mye tid til å blogge, siden jeg må skrive ferdig en og en halv oppgave og rydde og vaske før jeg får venninnebesøk fra Østlandet: Dette ligger an til å bli en meget fin helg! :) Men, jeg har hatt tid til å leke litt med ulike headerforslag, og endte da opp med den jeg har nå. Hva synes dere og slikt noe? Funker det? 

God fredag! 

4 kommentarer

Fasadane

19.10.2012 kl.13:05

Hva skriver du oppgave i? :-)

Maria

19.10.2012 kl.13:12

Fasadane: Skriver oppgave om Freud og psykoanalysen, og har på et eller annet vis klart å komme helt til avslutningen! :) Hurra, hurraa.

SK

19.10.2012 kl.17:57

Den er kanskje litt høy, jeg liker å kunne se tittelen på første innlegg samtidig som headeren :) Men det er bare synsing, ellers så synes jeg den er søt

Maria

20.10.2012 kl.13:29

SK: Ja, det synes faktisk jeg også, men aner ikke hvordan jeg skal få den "mindre" uten at det blir rart! Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits