Heisann og hoppsann også videre.

Halloooo! Håper dere har hatt en fin helg alle sammen - det har jeg! Hadde koselig besøk av en venninne som til vanlig befinner seg sånn cirka 40 - 50 mil unna, så det var veldig greit å få tilbrakt litt tid med henne, altså. Veldig greit, selv om jeg er en sånn person som ... ja, hva skal man si, egentlig ... trenger litt tid for meg selv fra tid til annen, og derfor er nokså utblåst akkurat nå, etter å ha tilbrakt de siste 48 timene enten inne på mitt ekstremt koselige hybelrom, eller et eller annet sted rundt i byen. Men en fin helg har det vært, det er det ingen tvil om! Nå gjenstår det bare å få ryddet opp her inne, sånn at det ikke lenger ser ut som et ungdomsherberge som har blitt rasert av en tornado. Nåja, det blir vel egentlig å ta litt hardt i, men dere tar poenget. Jeg må hive alt søppel, vaske klær, klemme lufta ut av luftmadrassen, brette tøy, skifte sengetøy og mere til. Heldigvis er jo dette en ypperlig anledning for meg til å tilbringe litt tid i eget selskap, før jeg tar fatt på en helt ny uke! En helt ny uke uten noen spesielle planer, denne gangen. Får se hva jeg finner på, tenker jeg. Eller, jo! Jeg skal i bursdag! Riktignok ikke før om seks dager, men det finnes da ingen lov mot å begynne å glede seg til neste helg før denne helga er over, gjør det vel? Hehe. He. 

Har selvfølgelig tatt mange bilder iløpet av dette korte besøket, men orker bare ikke å skrive et sånt "oj-se-hva-vi-gjorde-var-det-ikke-gøy-innlegg" akkurat nå. Dere får pent vente. Nyt resten av søndagen, og gi til TV-aksjonen, hvis dere ikke har gjort det allerede! Jeg får nok dessverre ikke muligheten, da vi her i blokka har en ringeklokke som tydeligvis er helt umulig å finne, jfr. postmannen som måtte ringe meg tre ganger da han skulle ringe på for å levere en pakke, og altså ikke fant ding-dong-knappen. 

2 kommentarer

SK

21.10.2012 kl.19:55

Hadde helt glemt aksjonen jeg helt til de stod på døra, men det gikk jo greit :D (Mamma har full kontroll)

Maria

21.10.2012 kl.20:12

SK: Vurderte å sette meg i vinduet så jeg kunne se dem når de kommer, men orker ikke ... :P Bra noen tar ansvar og gir!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits