En fredag på en mandag.

På fredag fikk jeg besøk av min gode venninne Trine, som kom for å tilbringe en helg sammen med meg her i Bergen. Det var veldig koselig å få besøk hjemmefra, og det skulle vise seg å bli en flott helg! 

Hei, Trine!

Jeg tok en hel del ganske OK bilder som jeg sikkert kommer til å spamme dere med i fremtidige innlegg, for både fredag, lørdag og søndag var fulle av forskjellige inntrykk som strengt tatt har krav på sine helt egne innlegg. Så slik blir det! Vi kickstarta det hele med å dra hjem til meg for å sove/se på HIMYM, før vi dro på butikken for å kjøpe inn det vi trengte til middag, som ble ... tacosuppe! Nei, nå tuller jeg, på fredag hadde vi wok.

Sånn var det, ja. På lørdag hadde vi tacosuppe. Nok om det.

Resten av kvelden troooor jeg vi egentlig bare brukte på å sløve på rommet/spise godteri/planlegge lørdagen, og det var egentlig en ganske fin måte å tilbringe fredagen på. Faktisk! Vi fikk snakket en hel masse om alt og ingenting av sånne ekstremt viktige ting som man bare MÅ snakke om når det er lenge siden man har sett hverandre, i tillegg til at Trine klarte å dumme seg ørlitte granne ut foran en av romkameratene mine. Oh, well! Om hundre år er alt glemt, eller noe. (Eller, jeg vet ikke? For ikke så lenge siden leste jeg at generasjonen født på nittitalet kan forvente, forutsatt at den medisinske utviklingen fortsetter i like stor fart som den har gjort frem til i dag, å leve til de blir 150 år. Så, da er det altså gode muligheter for at jeg og Trine om 130 år sitter på et eller annet gamlehjem og ler av den gangen hun klarte å si "det derre flaue, vet du", foran noen hun ikke kjente. Koselig, i grunn!). 

Nuvel, det var den fredagen! Nå skal jeg forhåpentligvis få laget meg litt mat, tenkte jeg. Snakkes! 

3 kommentarer

SK

22.10.2012 kl.17:42

Jeg har lest at det første mennesket som kommer til å leve til de blir 200 lever i dag! Så lykke til, så ille kan det da vell ikke ha vært!! (eller?...)

Maria

22.10.2012 kl.17:49

SK: Hahaha, det er vanskelig for meg å si, siden det ikke var jeg som sa "det derre flaue" ;) Vi kommer nok bare til å le av det, etterhvert!

Evig jomfru

22.10.2012 kl.19:58

Takk :) Ja jeg vet, det virker som mange er redde for at folk skal kunne tro de liker vampyrer og bare for sikkerthetsskyld må slenge inn en negativt bemerkning om twilight på facebook en gang i blandt :P

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits