En lørdag på en tirsdag.

Etter at jeg hadde vært ute og løpt litt, bestemte vi oss for å ta en liten tur på lesesalen (!) for å jobbe litt. I helga, ja, det kan du si, men når man er så teit at man tar seg "fri" hele fredagen, ja, da er det bare å bite i det sure eplet og gjøre opp for det, helg eller ikke helg. 

Jeg jobbet i vei med med oppgaveskriving, som vanlig. 

Dette er hva Trine holdt på med. Nettopp, ja. Perosnlig har jeg ikke sett så mange tall og boksvater i skønn forening siden andre klasse på videregående. Savner det ikke i det hele tatt, mind you. 


Her tror jeg Trine har gitt opp. Eller så sover hun. 

Etter å ha sløvet bort et par timer på lesesalen, bestemte vi oss helt spontant for å ta en tur på Naturhistorisk museum! Siden vi først var inne på nerdesporet, liksom.

Der hadde de en vegg med horn!


Og menneskeskjelett!

Og masse forskjellige (sovende) dyr!


Og kongler! 


Og en helt fantastisk hvalsal! Det var vel her vi tilbrakte mest tid, så mange ... skjeletter å se på. Anbefales virkelig! 

Da vi var ferdige med å se på utstoppede dyr og lese om forskjellige steinarter, kom vi plutselig på at vi skulle vært en tur på polet som stengte for en time siden. Merkelig nok gjorde ikke det så mye: vi hadde en fin kveld hjemme med TV, godteri og god middag. Tacosuppe, denne gangen! Og is ... <3. 

Passe grei lørdag. 

7 kommentarer

SK

23.10.2012 kl.18:48

Logaritmer!! -.- Lykke til! Så kjekt ut på museeum da :D

Maria

23.10.2012 kl.18:53

SK: Det var det det var ja, sier litt om hvor dårlig jeg er i matte -.- Jaa, det var gøy!

Akima K. Montgomery

23.10.2012 kl.19:22

Jeg var aldri særlig god i matte selv heller, men jeg har i det siste kommet frem til at det nok i stor grad handlet om at jeg bare bestemte meg for at dette skjønner jeg ikke og da gikk det dårlig for jeg liker tall og er egentlig ganske flink i hoderegning og syntes "Siffer" var kjempeinteressant da det gikk på Nrk. Nok om det.

Det hørtes interessant ut på museet og tacosuppe lød spennende og jeg liker at du ga meg veldig lyst på sjokoladeis nå (og det har jeg jo ikke, men jeg har konfekt og det kan jo gjøre samme nytten sånn ca) =D

Susann i Cambridge

23.10.2012 kl.19:50

Åååh, matte... Er så glad jeg har siste året mitt nå! Tror kanskje jeg har vært på Naturhistorisk museum, om det er i Oslo?

Maria

23.10.2012 kl.20:04

Akima K. Montgomery: Herrrlig! Den isen er forøvrig megago' <3

Maria

23.10.2012 kl.20:04

Susann i Cambridge: Jeg droppa matte så fort jeg kunne ;) Nei, er nok i Bergen :)

Susann i Cambridge

23.10.2012 kl.20:36

Aaah, da så!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits