En søndag på en ... onsdag.

(ÅÅÅH, det var virkelig ikke lurt å trene og spise en stor middag før jeg skal ut på aktiviteter hvor det forventes at jeg bidrar med sang, virkelig ikke! Nå er jeg bare trøtt og sliten, og vil egentlig bare lukke øynene og falle bakover i senga og ... sove ...).

Jaa, endelig søndag! For på søndag, dere, da dro vi på Akvariet, og det var kjempegøy! Faktisk! De hadde pingviner (<3) og seler og krokodiller og aper og slanger og hai og oppdrag-nemo-fisker og ... Se selv! 

Pingviner! Se!


Se, sier jeg ?!


Åhåhåhåhååå <3 Sel. 


Slanger ... Eh. 


Karpefisk <3 Jeg ville ta på dem, men det fikk man jo selvfølgelig ikke lov til. Måtte nøye meg med å løfte litt på en krokebolle (fact), men de bildene var det Trine som tok, så. Må nok skuffe dere med at dere ikke får se noe blinkskudd av meg som poserer med den stakkars krokebolla jeg fikk tillatelse til å fiske opp fra ferskvansbassenget. Men! Jeg fikk da endelig oppfyllt mitt livslange (LOL) ønske om å prøve å ta på en kråkebolle! Det kjennes omtrent ut som å kjæle med en stein med spesielt aggressive kviser. 

Da vi hadde sett oss lei på alle krypene Akvariet hadde å by på, bestemte vi oss for å spise middag på Zupperia før Trine måtte begynne å tenke på å rusle ned til busstoppet. De hadde SÅ god mat! Og nesten like viktig: vi slapp å ta oppvasken.

Det var det, nå tror jeg vel at jeg har oppsummert det som har vært verdt å oppsummere av denne eksemplariske helgen. Kjenner jeg begynner å bli klar for å skrive litt andre ting igjen, denne her "se på alle bildene fra alt det kule jeg har gjort" bloggingen er vel strengt tatt ikke helt min stil. 

Until tomorrow!

5 kommentarer

marie

24.10.2012 kl.19:47

Sv: Takk snille du :)

- - -

Det så og hørtes kjempekjekt ut! Har vært på akvariet selv, men det er noen år siden nå.

Akima K. Montgomery

24.10.2012 kl.21:35

Å, jeg elsker akvarier. Har ikke vært på det i Bergen (har i grunnen ikke vært i Bergen i det hele tatt og det er litt teit), men har vært på en del andre og det er veldig fint å se på fisker og slanger og alt mulig sånt. Og oi, pingviner <3

Maria

24.10.2012 kl.22:07

Akima K. Montgomery: Pingviner indeed <3 Bergen er verdt turen!

ingrid

25.10.2012 kl.11:17

Hihi, så kjekt ut :)

Vi har en dam med karpefisker, og de er veldig gøye å ta på :D Våre er så tamme at du kan klappe dem om sommeren... ^^

Maria

25.10.2012 kl.13:14

ingrid: Wow, så gøy! Når jeg blir voksen og etablert skal jeg også få meg en sånn dam :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits