Okei, noe er galt.

Hvorfor er jeg våken nå, sier du? Klokken er ikke ni, engang, og det er i tillegg lørdag!

Jo, det skal jeg si deg. 

Jeg. Har. Så. Vondt. I. Halsen. Det er helt sykt. Akkurat nå føles det aller mest ut som om pusterøret mitt (heter det det? Ja? Nei? Kanskje?) har blitt erstattet med piggtråd rullet i salt. Det er helt forferdelig. Jeg dør. Neida. Bare nesten. 

Det kan virke som om mine planer om å gå på fest i kveld/gå ut/se film på Kvarteret muligens må avlyses. Uff. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det å våkne opp en lørdag morgen uten planer. Det gjør absolutt ingenting om jeg ikke skal noe spesielt, så lenge jeg, når jeg våkner lørdags morning, vet hva jeg skal. Vel, denne lørdagen hadde jeg altså planlagt å dra på fest/ut/Kvarteret, men nå ... Jeg vet ikke. 

Det blir ikke noe bedre av at jeg i tillegg er nødt til å skrive ferdig alt av oppgaver og stikkord i dag, slik at jeg kan gå eksamensperioden godt forberedt i møte. 

Offffffff.

Nå synes jeg litt for synd på meg selv. 

Blæh. Hva gjør dere når dere begynner å hangle eller merker at dere muligens er på vei til å bli syke? For meg er det siste der egentlig ikke noe reelt alternativ: Jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk de neste fire ukene. Det er fullstendig utelukket! 

2 kommentarer

SK

27.10.2012 kl.23:52

Jeg sover ekstra mye kler meg i ull og drikker et par liter te til dagen, kjenner godt den følelsen av å rett og slett ikke ha tid til å bli syk :/ Go bedring!!

Maria

27.10.2012 kl.23:57

SK: Takker :) Har sikkert drukket minst et par liter i dag, ja :/

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits