Helgens aktiviteterrrrrr.

Eller ikke. Jeg hadde da planer om å få gjort litt forskjellig, blant annet skulle jeg på fest og loppemarked på lørdagen, men da våknet jeg selvfølgelig med verdens mest såre hals, så ... Ja. Men vent! Jeg forgriper begivenhetenes gang (?). Først fredagen:

På fredagen, nemlig, da var jeg på en såkalt "byttefest" på Studentsenteret i regi av Fremtiden i Våre Hender. Man møtte ganske enkelt opp meg klær/pynteting/bøker/sko/vesker/etc som man ville kvitte seg meg, også fikk man en lapp med verdien av det man hadde byttet inn på. Så var det bare å gå rundt og plukke med seg ting og tang man kunne tenke seg, levere inn byttelappen, og vips! Selv endte jeg opp med med ikke mindre enn tre gensere, et skjørt, en bok og to jakker. Bøker og jakker har jeg jo selvfølgelig ikke av fra før ... Selvfølgelig ikke ... Oh, well.

På lørdagen våknet jeg altfor tidlig, og skjønte at noe ikke var helt som det skulle da jeg verken klarte å svelge ordentlig eller snakke forståelig. Vondt i halsen, altså. Dermed gikk alle planer om bursdagsfest og byvandring i vasken, og jeg bestemte meg for at jeg like godt kunne ta turen til biblioteket for litt tidlige eksamensforberedelser!

Det gikk sånn passe.

Senere på dagen gikk jeg innom butikken for å kjøpe litt trøstegodteri jeg hadde planer om å innta samtidig som jeg skulle se på Homeland og være i generelt labert humør fordi alle andre var ute og hadde det gøy. Noe jeg også gjorde. Samtidig benyttet jeg anledningen til å sørge over det faktum at jeg ikke lenger kan spise  smågodt med melkesjokolade i, noe som selvfølgelig inkluderer alle mine favoritt ... biter? 

... Dette er virkelig et stort tap for meg. Som "selverklært smågodtfanatiker" som Anniken kaller det, går jeg nå en dyster fremtid i møte. Endte opp med å kjøpe mørk sjokolade med mousse og to kick isteden. Det blir bare ikke det samme.

Men! Så! I dag tidlig våknet jeg og - tadaaaa - halsvondten var så godt som borte! Jeg stod altså fri til å finne på hva som helst av alskens helsprø aktiviteter, noe jeg da selvfølgelig ikke gjorde. Frem til klokken var halv tre hadde jeg ikke gjort stort annet enn å lese og skrive litt i en av mine utallige, kaffeflekete notatbøker, noe som ikke akkurat kan betegnes som spennende. Kanskje bare for meg. Senere på dagen kom jeg meg da heldigvis ut blant folk, da møtte jeg nemlig tanten min på Pygmalion og spiste vegetarburger og drakk kaffe. Ble. Så Mett. Ja, også var det jo koselig, da. Tok til og med noen hipsterbilder:

Det obligatoriske bildet av seg selv i nærmeste speillignende overflate. 

Snipp, snapp snute, så var dette eventyret ute. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits