Denne ønsker jeg meg til jul!

Eventuelt ikke. Snakk om å undervurdere barn (les:jenter), men det skjer vel sånn cirka hele tiden. Ellers har jeg en ganske fin mandag, faktisk! Har blitt (nesten) ferdig med å gå igjennom oppgavene og notatene jeg har skrevet det siste semesteret, planlagt vaffelkveld på onsdag og kjøpt bursdagsgave til pappa. Han har selvfølgelig bursdag bare en uke før farsdagen, den sniken, så jeg må nok ut og kjøpt litt gave(r) neste uke også . Men som sagt: fin mandag! 

Én kommentar

Akima K. Montgomery

29.10.2012 kl.22:19

Faren min er også en snik sånn sett (han har bursdag to uker før farsdag), men han ønsker seg som regel ikke noe så jeg pleier å gi ham noe kreativt. Og det heftet du hadde bilde av der var så sukkersøtt at man sikkert kan få hull i tennene av å betrakte det for lenge så det skal jeg følgelig droppe. Fin mandag ja!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits