Min nye bestevenn.

Her ser dere da to meget flatterende bilder av min nye bestevenn: repetisjonspermen. Er han (jeg aner ikke hvorfor, men av en eller annen grunn er jeg sikker på at det er en han) ikke flott, da?

 

Sjekk alt det nydelige fagstoffet!

Og alle de herlige skillesidene og klistrelappene, da? Hæ?

Jeg må bare unnskylde for et fullstendig idiotisk og poengløst innlegg. Beklager. Vi skylder på det fakum at jeg våkna i dag tidlig og plutselig oppdaget at eksamensperioden hadde klart å snike seg inn døra uten at jeg hadde fått det helt med meg, og, ja. Jeg har to eksamener om fire uker, og holder allerede på å bli sprø. Godt tegn. Heldigvis er jeg litt bedre forberedt enn i fjor ... Derav permen, altså. Dette betyr ikke at familie og venner i år er fritatt fra å høre på all klaging og desperasjon som vil komme fra meg de følgende ukene (den vil komme, stol endelig på det), bare så det er sagt! Ærlig talt. 

(Dette er forresten ikke den eneste permen jeg har klart å raske sammen i år; har også en for forelesningsnotater. Hjelp). 

Er litt usikker på hvordan det blir med bloggen de neste ukene (den neste måneden, burde jeg vel si, det er bare å innse det), har en tendens til å ikke klare å tenke noe annet enn "eksameneksameneksamenmatsøvneksameneksamen" ukene før denne umenneskelige prøven på mine akademiske ferdigheter, selv om dette på ingen måter gjenspeiler den faktiske adferen min: Jeg kunne helt sikkert gjort mer og stresset mer, men ... Jeg orker ikke. Ikke i år. Det faktum at jeg faktisk MÅ få en A på den ene av disse to eksamenene burde virkelig skremme mer mer enn det gjør, men jeg har fått inn i en slags delvis fornektelsestilstand og vil helst ikke bli minnet på dette. På forhånd takk. Vi får helt enkelt bare vente å se. Jeg forsvinner nok ikke ´("ÅÅÅH, takk og lov!", roper mine gjennomsnittlig 16 lesere per dag ( <3) ), men det blir nok betydelig mindre aktivitet fremover. Skjønt, man vet jo aldri, og alt det der. 

Nå drar jeg hjem fra lesesalen, det får bare være at jeg ikke har fått gjort ABSOLUTT ALT av det jeg skulle i dag. Mat. <3. 

5 kommentarer

ann kristin

30.10.2012 kl.20:10

Haha, synes litt synd i deg!

Maria

30.10.2012 kl.20:35

ann kristin: Akkurat nå for tiden synes jeg litt synd på meg selv også ... Men det skal man være litt forsiktig med, tror ikke det er synd i lengden! :P

ann kristin

30.10.2012 kl.20:56

Sant, det! Er bedre å tenke positivt :-)

SK

01.11.2012 kl.20:26

Haha, lykke til med depresjon! Glad mine eksamner kommer først i mai/juni!

Maria

02.11.2012 kl.12:00

SK: Gled deg til du begynner med høyere utdannelse og gjerne har fem-seks eksamener i året ;)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits