Ja, forresten!

Det var jo et par andre ting jeg ville nevne før i dag, da jeg viet et helt innlegg til repetisjonspermen min i grunnleggende psykologi, like greit. Jaja. Jeg får prøve på nytt! Det jeg ville si, var altså at jeg setter veldig pris på dere der ute som faktisk har tatt dere tid til å lese og kommentere innleggene mine så langt, det betyr mye! I tillegg er jeg ganske stolt (og kanskje litt skremt?) over at jeg faktisk har 15 - 20 lesere som kommer inn hit hver dag og gjør disse tingene, uten at jeg har gått helt bananas med selvpromotering på facebook og det som verre er. Tusen takk, det betyr mye!

Det var den første tingen jeg ville si. Den andre tingen var at jeg for en gangs skyld synes jeg kommer noen vei med skrivingen for tiden, selv om ting som regel ikke ender opp slik jeg opprinnelig hadde tenkt. Men gjør nå det så mye da, tenker jeg. Det viktigste er vel at det blir et eller annet av det jeg skribler ned om kveldene, eller hva? Dessverre kommer det nok til å bli en stund til neste gang jeg får skrevet noe annet enn kjappe oppdateringsinnleg fremover, dere vet ... eksamen og alt det der. Heldigvis er alt over om 30 dager! Kjære vakre vene.

Det var det! Jeg kan jo også nevne sånn i forbifarten at dersom det er noen av dere som har twitter og kunne tenke dere å følge meg, så heter jeg altså mariavogt! Ikke at jeg er altfor flink til å fatte meg i korthet, men, ja. (Også heter jeg mariavoogt på instagram!). Nå skal jeg drikke te og se på Homeland. Eventuelt se på te og drikke Homeland, som hjernen min først ville skrive. Det. Er. Så. Bra. 

Én kommentar

inspire

30.10.2012 kl.23:23

Heldig du! Jeg har siste eksamen 18 desember..

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits