Tepause.

Hei. Jeg blogget ikke i går fordi jeg brukte hele dagen på å stresse på grunn av alt jeg måtte rekke (les: Jeg måtte huske å pakke før jeg satte meg på båten til mormor. En ting måtte jeg huske), og jeg glemte rett og slett alt som hadde med bloggen å gjøre. Nuvel!

Akkurat nå befinner jeg meg i stua til mormor, hvor jeg har slått meg ned med alt av notater/bøker/eksamensrelatert drikke, også videre. SIden dette er siste "frihelg" før eksamensperioden slår inne for fullt (ja, jeg VET at jeg nevner den både støtt og stadig), så ... Alle dra hjem. Det så ut til å bli en ganske ensom helg for meg i Bergen by, før jeg altså kom på at jeg kunne ta meg en tur til mormor for å besøke henne! Koselig. <3. Selv om jeg egentlig bare har flytta lesesalen bort et fylke. Jeje!

Håper dere får en fin helg, alle sammen!

Én kommentar

Akima K. Montgomery

03.11.2012 kl.08:30

Syns ikke det gjør noe hvis man lar blogging være en dag (syns selv det funker best å blogge hver tredje dag). Lykke til med eksamener og sånt og ha en super helg! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits