Det er antageligvis på dager som dette jeg burde skrive i dagboken min.

Jeg har en dagbok også, nemlig, i tillegg til bloggen. Og den dagboken, dere, den får mye rart skriblet ned på sidene sine. Dessverre er det også slik at jeg stort sett skriver i den på dager som har gått fullstendig på tverke, eller dersom jeg skulle føle meg deppa eller lei meg av en eller annen grunn. Og, det er jo dumt! For tenk når jeg om en tjue - tretti års tid får det for meg at jeg skal lese disse bøkene, og blir nødt til å lide meg igjennom sitte etter side med bare lidelse og sutring? Nei, det går ikke. Uholdbart, er det! Derfor har jeg kommet til at jeg burde begynne å skrive dagbok på dager som denne: dager hvor jeg er glad og fornøyd, og som jeg gjerne vil huske. Ikke at det har skjedd noe spesielt i dag som kan rettferdiggjøre denne plutselige gleden, men ... likevel! Jeg er glad. Jeg har vasket tøy, lest til eksamen, laget god middag og vært på korøvelse sammen med en gjeng andre glade mestudenter (vi er faktisk det, til tross for at de aller fleste har hodet fullt med tanker om eksamen), og, jeg har handlet inn mat. Haha. Kanskje det er derfor jeg er glad?

Uansett! Jeg er i godt humør, og burde altså dokumentere at dette faktisk skjer med jevne mellomrom, sånn at jeg som femtiåring kan få bekreftet en gang for alle at jeg faktisk hadde det fint, på tross av at det selvfølgelig finnes både den ene og den andre tingen jeg ikke hadde hatt noe imot at ... forandret seg litt. Mer om det en annen gang. 

Mens dere funderer på hva årsaken til dette merkelige innlegget egentlig kan være, kan dere jo også kose dere med dette blinkskuddet av mormors katt. 

Snakkes plutselig. 

5 kommentarer

Rolin

08.11.2012 kl.08:30

Enig der! Jeg skriver ikke dagbok, men mer en takknemlig/ønsker/føler bok der jeg skriver ned punkter når jeg føler for det med ting jeg er takknemlige for som har skjedd den dagen, hvordan jeg føler meg og ting jeg ønsker. Blir fort at jeg skriver når alt er dritt, men prøver også å få skrevet ned når jeg har gode dager! Det hjelper ganske fort på humøret også ~~

SK

08.11.2012 kl.17:56

Så morsomt at du skulle ta opp det med dagbok akkuratt i dag, jeg hadde et skikkelig "dagbok-øyeblikk" i går kveld hvor jeg hadde superlust å skrive. Heldigvis startet jeg ikke en dagbok ettersom bloggen er arbeid nok i seg selv (: Men det var en god ide, personlig ville jeg skrevet en dagbok fylt med tanker og filosofi og gode ordspråk! :D (men det gjør jeg altså ikke xD)

Maria

08.11.2012 kl.20:18

SK: Hehe! :D Joo, skriv dagbok, det kan bli veldig morsomt (eventuelt deprimerende) å lese dem om noen år!

Akima K. Montgomery

08.11.2012 kl.20:39

Jeg tror det faktisk er omvendt med meg, at jeg burde dokumentere de gangene jeg ikke er i godt humør for å ha bevis på at de finnes de og, for jeg er veldig ofte i strålende humør og selv når jeg ikke er i strålende humør er jeg i det minste tilfreds :) Det er jo praktisk!

Og fine katten <3

Maria

08.11.2012 kl.20:48

Akima K. Montgomery: Veldig praktisk, vil jeg tro! :) Høres herlig ut ^^ Fine katten, ja <3

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits