I dag.

I dag er det akkurat en uke til jeg kommer til å sitte med en skjelvende klump i magen og grue meg noe helt vanvittig til ... eksamen. I morgen er det en uke til eksamen, dere. Det merkelige er likevel at jeg fremdeles er forholdsvis rolig. Forrige eksamensperiode var preget av daglige telefonsamtaler med mamma og pappa, og utallige kopper med kakao for å forsøke å roe meg selv ned. Hjalp det? Jaaa. Joda. Det gjorde vel det. Uansett! Jeg er altså litt for rolig, og jeg liker det ikke. Faktisk skulle jeg nesten ønske at jeg kjente litt mer på panikken akkurat nå, for det er ikke langt unna at jeg får panikk fordi jeg IKKE har panikk. Skjønner dere? Isj! 

En positiv ting med at det bare er en uke igjen til eksamen er jo selvfølgelig at det også bare er en uke til jeg ikke trenger å tenke på en eneste eksamen på et halv års tid. Aah <3 Dessuten vil det da bare være ni (ni!) dager før jeg drar hjem, og de siste dagene i Bergen før juleferie byr på konserter, fest og søvn, så tror ikke de blir så ille de heller. Neei, nå er vel pausen min over. På tide å komme seg tilbake til drøftingen av intelligensbegrepet, dere! Ja, forresten, tusen takk for alle tips om forskjellige tetyper, de skal definitivt prøves ut. Alle sammen! 

4 kommentarer

Lisasinblogg

22.11.2012 kl.12:22

Liiker! ha en fin dag vidre, gjerne delta på linkerunden min :)

Evig Sommer.

22.11.2012 kl.12:28

Jeg har det på akkurat samme måte. er alt, alt, ALT for rolig :) lykke til da i hvert fall!

Maria

22.11.2012 kl.18:08

Evig Sommer.: Takk! :)) Det er kanskje en fordel å ikke alltid være på grensen til panisk :P

Karoline

29.11.2012 kl.08:50

Masse lykke til med eksamen, jeg tror det vil gå helt fint :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits