Ojsann.

Jeg oppdaget noe dumt i dag. Veldig dumt. Eller, det er ihvertfall ganske dumt, og da det slo meg hva jeg hadde klart å gjøre føltes det ut som om hjertet mitt skulle slå seg ut av brystet og løpe sin vei. Med meg sittende igjen foran dataskjermen med tomt blikk og kalde hender. 

Uff. Nå er jeg overdrevent dramatisk igjen. Det er ikke så forferdelig og ugjenkallelig dumt som jeg skal ha det til, men likevel er det ganske ... vel, nettopp dumt. Dersom det hele viser seg å være så grenseløst irriterende som jeg, ihvertfall akkurat nå, mener det er, så er det faktisk mulig at jeg blir nødt til å ta denne siste eksamen på nytt. Jepp. Ikke det at jeg har oppdaget at jeg kommer til å stryke eller bare akkurat stå eller noe sånt (det tviler jeg egentlig på, for å være helt ærlig), men noen A blir det nok ikke. Dessverre, for den trengte jeg faktisk. ÅÅH. Hvor typisk meg er det ikke å bestemme seg for å ville inn på et studie hvor du faktisk må ha A i snitt for å være kvalifisert? Slik det ligger an nå har jeg allerede klart å dra to A-er i land, den siste som manglet var den jeg håpet å få på denne eksamenen. Så viser det seg at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje, og jeg blir nødt til å ta eksamen i grunnleggende psykologi på nytt, for tredje gang, for å til slutt klare å komme inn på profesjonsstudiet. Men jeg skal klare det. Jeg SKAL! Det er ikke noe jeg heller vil akkurat nå, og vet jeg at jeg kan klare det. Til slutt. Faktisk har jeg ikke noe annet valg, jeg har nemlig ingen plan B. 

Vel, vel. Nå orker jeg ikke å tenke på denne idiotiske lille feilen; det er snart jul, og nesten tre uker til vi får igjen sensuren og eksamenskarakteren. Ignorance is bliss? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits