Ny anbefaling, ja?

Heisann! Jeg har vært aaaaaltfor opptatt med å nyte min første uke med fri (les: lest alt annet enn pensum, sovet, sunget, skrevet og sett serier) etter eksamen til å blogge, derfor har jeg vært ganske fraværende de siste, vel ... ukene. Så, derfor har jeg heller ikke fått gjort så mye med disse julegavene man jo gjerne skal gi til venner og familie om ikke så altfor lenge, noe som medførte et lite stressangrep da jeg våknet i dag tidlig. Men! For en gangs skyld har jeg vært litt mer fremsynt enn vanlig når det gjelder gaveinnkjøp, og hadde for lenge siden bestemt meg for at disse i år skal bestilles på nettet, nærmere bestemt gjennom eplabutikken. Om du aldri har hørt om eplabutikken før, vil jeg anbefale å ta en "klikk" innom (ååååh, jeg er så morsom!), for der finner man mye flott og ikke minst hjemmelaget, som i aller høyeste grad er julegavemateriale! Virkelig. Jeg har nå bestilt halvparten av alle julegavene jeg akter å gi bort derfra, og jeg er ganske sikker på at mottagerne (det vil si, jeg HÅPER de) vil bli fornøyde. Så, det! Stressanfall redusert med 50%. 

Sjekk ut eplabutikken, dere! Det finnes så mange kreative og talentfulle sjeler der ute at man ikke egentlig trenger å gå innom en eneste stappfull dingse-, kles-, eller interiøtbutikk igjen. Forresten, jo, dere må ikke slutte å handle i interiørbutikker, først og fremst fordi jeg jobber i en og ikke vil at kundene våre skal forsvinne. 

Vi snakkes! 

5 kommentarer

SK

07.12.2012 kl.17:17

Den var supersøt! Meeeen, jeg elsker å gå å se på alle slags dibedutter såå det blir nok ikke så mye netthandel på meg (:

marie

10.12.2012 kl.20:19

Veldig smart! De har veldig mye fint på epla, men jeg handler mer på etsy (den utenlandske versjonen). der har de enda større utvalg og alt for mye fint!

Akima K. Montgomery

11.12.2012 kl.22:21

Tittet på Epla og nå har jeg superlyst på omtrent alt de har av elefant-ting og ugle-ting der. Har ikke tenkt å kjøpe noe, men det var himla mye fint der så takk for tipset :)

Maria

17.12.2012 kl.11:36

marie: Det skal jeg definitivt sjekke ut!

Maria

17.12.2012 kl.11:36

Akima K. Montgomery: Bare hyggelig! Masse, masse fint :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits