Det gikk bra, men ...

Neida, så, første dag som vikar i barnehage gikk veldig greit! Barna var utrolig søte og morsomme, og de andre jeg jobbet med var veldig greie folk. Så, det. Jeg hadde ikke tenkt å uroe meg sånn på forhånd som jeg gjorde, men likevel ... Det ligger i min natur å uroe seg, tror jeg, være nervøs og urolig og redd for at ting ikke ordner seg. Selv om de som regel gjør det, uansett. Ikke sant? Jeg mener, de aller, aller fleste klarer seg jo bra her i livet, på tross av at man ikke alltid skjønner hvordan ting skal ordne seg. 

Akkurat nå har jeg litt ... noia. Selv om ting gikk fint i går. Jeg skal ikke blåse ut med akkurat hvorfor, for er det noe denne bloggen ser nok av, så er det vel min evne til å gnure løs på ting som, vel. Ikke alltid er verdens undergang, selv om jeg er veldig, veldig flink til å fremstille det for meg selv på den måten. Selvfølgelig har det noe med jobbing og penger gjøre (jeg er veldig lei av å bruke så mye energi på å tenke på akkurat dette, men av en eller annen grunn er det akkurat det jeg har gjort de siste seks - syv månedene), men jeg satser på at en telefon hjem eller til en av mine fine venninner beroliger meg nok til at jeg kan slappe av denne helga. Ja, du leste riktig, jeg jobber ikke på fredager. Og det stresser meg, selvfølgelig ... Uff! Istedenfor å bruke denne tida på noe morsomt eller avslappende, har jeg sittet foran skjermen og lett etter flere jobber. Ha. Ha. Ha. På toppen av det hele kom akkurat Ke$ha på radioen, og det orker jeg bare ikke.

Nå! Har jeg uroet meg nok for i dag. Jobber jeg ikke, vel da jobber jeg ikke. Sånn er det! I kveld skal jeg på kino med Mona, og i morgen skjer det visstnok et eller annet på Kvarteret jeg har meldt meg frivillig til å være med på. Og på søndag ... På søndag på jeg rydde opp i den enorme mengden klær jeg har klart å erverve meg det siste året. Hadde skapet mitt vært et menneske hadde det vært småkvalmt, så fullt er det. 

Én kommentar

marie

19.01.2013 kl.18:45

Sv: takk for tipset! :)

- - -

jeg uroer meg også alltid for alt og ingenting, men som du sier så går det jo bra med de fleste av oss så det er jo bare tull egentlig :) Jeg jobber også i barnehage, og det er en så utrolig givende jobb! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits