Observasjoner. Eller tanker, om du vil.

Jeg har vært tilbake i Bergen en uke, og har hatt to arbeidsdager i barnehagen. Så langt har det gått veldig bra, mye bedre enn jeg hadde trodd det kom til å gå på forhånd! Den som sa at nye voksne blir fort populære i barnehager hadde jammen rett, tror ikke jeg har fått så mange klemmer og forespørsler om å sitte på fanget på en gang siden ... aldri. Kos. Som dere har skjønt, har jeg allerede i løpet av disse knappe to dagene rukket å gjøre et par observasjoner (eller tanker), som jeg nå har tenkt til å dele med dere. Så heldige dere er!

1. "Fruktstund" må være det søteste ordet i hele verden. Forresten, jeg bare bestemmer at det er det. Om noen nå skulle spørre deg hva som er verdens søteste ord, så har du svaret. "Fruktstund". Bare smak (hehe ... he.) på det. 

2. Også barnehagebarn har fått med seg fenomenet "Gangnam style". Måtte flire litt da jeg gikk mellom to avdelinger i dag, og plutselig hører en desperat kollega rope "NEI! Nå holder det med gangnam style!", da et par stakkars små bøllefrø hadde fått kontroll over smartskjermen på veggen og klart å søke opp denne herlige sangen på youtube. 

3. Alle barnehageavdelinger har merkelige navn, navn man ganske fort glemmer er nettopp det. Merkelige. Det er utrolig hvor fort en blir vant til å si ting som "Kom igjen, nå tar vi med oss resten av Solbær og går bort til Bjørnebær!", eller "Hører dere hvor stille og rolige de er inne på Tyttebær? Kan dere også klare det, tror dere?". Dette er faktiske avdelingsnavn, jeg sverger. Og man glemmer fort hvor merkelig det kan høres ut for utenforstående når en går rundt og snakker om hvor bra ulike bærsorter har oppført seg i dag. 

Sånn. Hadet!

Nyt dette bildet av mine fantastiske negler som var klare til å ta byen med storm nå på lørdag. Jeg sier "byen", men mener selvsagt Kvarteret. Vi hadde det meget gøy, alle som var der som deltagere på Studentkampen. Orker ikke forklare. Men det var gøy. Og på lørdag er det fest igjen! Æ glær mæ. 

6 kommentarer

ingrid

21.01.2013 kl.22:26

Hehe, her i nærheten er det en barnehage som heter skattekisten. Der heter avdelingene "juvelen," "rubinen" og "diamanten" ;) Mye gøy!

23.01.2013 kl.19:30

på Kjeller heiter avdelingane Hangaren, Reaktoren etc;)

Becka [fotoblogg]

24.01.2013 kl.16:16

Åh så fina naglar. ♥

Maria

24.01.2013 kl.17:44

Becka [fotoblogg]: Takk! :))

Karoline

24.01.2013 kl.20:34

At barnehageavdelinger har rare navn kjenner jeg godt til siden moren min er førskolelærer og de der har avdelinger som solstua, maristua og så videre. Men man blir nok fort vant til det. Ellers så var jeg skikkelig treg og så faktisk ikke Gangnam Style-videoen før i november deromkring og fruktstund er et søtt ord :) Ha en fin dag!

Maria

25.01.2013 kl.10:02

Karoline: I like måte! Setter pris på kommentarene dine, de er alltid så fine og gjennomtenkte ^^

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits