Skulle ønske jeg hadde et sted.

Det er fredag, og jeg har fri fra jobb. Tredagershelg, er jeg heldig, eller? Jeee. Denne helga skal brukes på å lese ferdig en bok og begynne på en ny (som forhåpentligvis dumper ned i postkassa mi i dag), se sånne serier som går så seint at jeg ikke får sett dem på kvelden de går, fordi jeg begynner på jobb klokka sju, og dermed må stå opp halv seks. Åjada, du leste riktig. Riktignok er jeg et A-menneske, et såkalt "morgenmenneske", men å se telefonen blinke på 5:30 om morningen når alarmen går det ... er bare smertefullt. Uansett. I skrivende stund sitter jeg på biblioteket på det psykologiske fakultetet i Bergen og hører på Of Monsters & Men og skriver. Blogger, visst. Dessuten drømmer jeg om at august skal komme, sånn at jeg endelig kan kalle meg profesjonsstudent og bare kose meg med å vite at jeg blir noe, og at jeg klarte det. Ikke minst det. Forresten, nå lyver jeg litt. Jeg gleder meg ikke bare til august 2013, jeg gleder meg faktisk til en hel rekke ting som skal skje før den tid. Noen av disse tingene skal skje snart, ganske snart, som for eksempel at jeg skal lage god middag i dag, og se på Game of Thrones. Dessuten skal jeg på fest-fest-fest i morgen kveld, sammen med en hel gjeng av meget flotte mennesker, og da skal jeg ha på meg min nye bluse og dressjakke. Jeee. Og! Ikke minst! I går kveld fikk jeg en melding av Kamilla om at hun nå har bestilt sydenferie for seg selv, henne og Marit i juni, og det blir så bra. Gleder meg helt utrolig masse allerede! Årh. Hellas, dere. <3. 

Det er sikkert en rekke andre ting som skal skje om ikke så altfor lenge som jeg også gleder meg til, men de får vente til en annen gang. Kanskje de skulle fått et eget innlegg, til og med, hvis det viser seg at jeg har mange nok planer til å rettferdiggjøre det. (Hva er det jeg sier, jeg skal jo både til Sunnfjord, Tromsø, Trondheim og Gol de neste to månedene bare, stor stas!). 

Ja. Det var vel strengt tatt ikke dette jeg skulle skrive om akkurat nå, men noe helt annet. Nemlig om et sted. Helt spesifikt dreier det seg om et ønske om et sted, et sted som ikke er hjemme på hybelen, ikke er diverse biblioteker tilknyttet UiB eller kafeer i Bergen sentrum, som ikke er Kvarteret eller Ad Fontes eller ... ja. Et sted hvor det går an å sitte sammen med andre (uten å nødvendigvis måtte prate med disse andre) og skrive, lese, loke på pcen, stirre ut vinduet ... Kanskje blir det nye Litteraturhuset i Bergen et sånt sted? Kanskje finnes det allerede et sånt sted, det er bare jeg som er dårlig å lese? Mulig, mulig. 

Nå snør det ute. 

6 kommentarer

Evig Sommer.

25.01.2013 kl.17:47

Da jeg bodde i Bergen trivdes jeg veldig godt med å sitte i andre etasje i byens hovedbibiliotek (ved glassveggen med de gode stolene og den fantastiske utsikten mot bergen storsenter..) Dit burde du ta deg en tur :)

ingrid

25.01.2013 kl.18:10

Jeg har fire-dagers helg hver uke nå! *stolt!*

Men så står jeg opp kl. 04.45 også... så det veier kanskje opp litt :P

Maria

25.01.2013 kl.18:57

Evig Sommer.: Det skal jeg definitivt prøve, kanskje i morgen allerede! Takker og bukker :)

Maria

25.01.2013 kl.18:57

ingrid: Hæ, at du orker! Hva er det du jobber med som gjør at du må stå opp så tidlig? :O

ingrid

26.01.2013 kl.08:30

Studerer på UiS... Også pendler jeg. Bussen går kvart på seks om morgenen :) (Sparer masse penger på å bo hjemme, ser du)

Maria

26.01.2013 kl.10:23

ingrid: Ahaa. Ser den, hadde de hatt studietilbudet mitt i mine hjemtrakter hadde jeg sikkert blitt boende hjemme, jeg også :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits