Madness.

Våknet opp til beskjeden om at intervjuet jeg skulle på måtte avlyses på grunn av sykdom, noe som vil si at jeg tok meg fri fra jobb helt uten grunn. Da burde jeg helt sikkert gått og trent eller handlet mat (har ingenting i skapene, bortsett fra ukokt pasta), men så langt har jeg ikke gjort så mye annet enn å høre pår radioen, sette håret opp i en dott og lastet ned det nye albumet til Muse. Fengende. 

I morgen drar jeg enda lenger vestover, for å glede mormor og tante med mitt nærvær i et par dager. Siden det er planleggingsdag i barnehagen har jeg uansett fri, og den ene forelesningen jeg skulle på, den ... får bare lide i ensomhet. Skjønt, det vet jeg at den ikke kommer til å gjøre, for det finnes nemlig andre studenter som er mer pliktoppfyllende enn meg akkurat denne uka. 

(Haha, akkurat i samme øyeblikk som jeg skulle til å begynne å skrive om hvordan vi i går såvidt begynte å planlegge Tromsøturen vår, fant telefonen min det for godt å spille av en liten trudelutt for å minne meg på at det er på tide å fornye treningsabonnementet mitt. Altså. Jeg har ikke trent siden før jul. Siden før eksamen.)

Dette blir gøy.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits