Prikk. Prikk. Prikk.

Ja, det er lenge siden, nå. Vet ikke helt hvorfor egentlig, men ... alt har vært ganske ork i det siste, av den ene og den andre grunnen. Ikke et sånt depressivt, maniskt ork, mer et sånt "jeg er sliten" ork. Om dere skjønner? Bra. 

Den siste ukten har hovedsaklig gått med til to ting: jobb og musikalse forberedelser til Tromsøturen jeg skal på neste helg, sammen med en godgjeng fra Studentkoret Blandede Akademikere. Jeg har aldri vært så langt nord før, og ble ekstremt overrasket da jeg oppdaget hvor utrolig dyre flybillettene var! Men, som både mamma og pappa har påpekt flere ganger, det er jo akkurat som å fly til Roma. Bare dyrere, vil jeg tro. Hehe. Jeg har kjøpt parkas og ny ullstrømpebukse. Skal pakke ned så godt som alt jeg har av varme klær - jeg haterhaterhater  å fryse - selv om selveste yr dått no akkurat nå påstår at Tromsø neste helg kommer til å preges av overskyet og vått vær. Med tre plussgrader. Det blir virkelig spennende å se om jeg klarer å dytte ned regntøyet mitt også gitt, i den allerede overdimensjonerte fjellsekken min. Gøy bli det, uansett! Jeg måtte le litt av meg selv for en liten stund siden, da jeg satt på bybanen hjem og vurderte hvilke bøker jeg skulle ta med meg. Som om jeg kommer til å få tid til å lese! Vi drar klokken syv om morningen fra Bergen (jeg begynte nesten å gråte første gangen jeg innså hvor tidlig jeg da blir nødt til å stå opp. Helt sant. Må få en av de andre til å ringe meg eller noe, så jeg i et svakt øyeblikk ikke klarer å overtale meg selv til å bli liggende i sengen), så er det rett til kormatiné, fest og nach, og neste dag blir det vel mye av det samme. Så, lesing? Haha, nei. Eller? Man kan aldri vite. 

 

Utsikt fra vinduet til Martine, som bor opp mot Fløyen. Åh, så misunnelig jeg er. 

Dessuten, såå ... Har jeg vært på enda et jobbintervju, og jeg tror det gikk bra. Eller, jeg vet faktisk at det gikk bra. Så nå er det bare å vente å se! Spennende tider. 

5 kommentarer

juliest0stad

16.02.2013 kl.15:12

Hei! veldig fin blogg. Stå på! Jeg heier på deg! Fantastisk!

hadde vært hyggelig hvis du ville kommentere eller se på disse bloggene:

www.Juliest0stad.blogg.no og www.ruforyourlife.blogg.no

Hadde vært veldig hyggelig ! :)

Karen

16.02.2013 kl.21:29

Vakreste Bergen:) *savn*

Maria

17.02.2013 kl.10:32

Karen: Ja, denne byen er nokså fin!

Karoline

19.02.2013 kl.07:16

Noen ganger irriterer det meg hvor få steder i Norge jeg har vært. Jeg har aldri vært i Bergen, Trondheim eller noen steder i Nord-Norge for eksempel og jeg håper jeg en gang får gjort noe med det.

Anyway, håper du får en fin tur og jeg stemmer for å pakke lesestoff siden det alltids er kjekt å ha uansett om man kanskje ikke får så bruk for det :) Og håper du får jobben!

Maria

19.02.2013 kl.16:52

Karoline: Ja, jeg har det litt på samme måte - har stort sett holdt meg på vest-, sør-, og østlandet! Så blir spennende å dra til en helt annen landsdel :) Pakker nok med meg en bok, ja, man kan aldri vite! Og takk :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits