Akkurat nå.

Akkurat nå føles det ut som om jeg har tatt meg vann over hodet - det skjer litt for mye som jeg plutselig ikke er sikker på om jeg egentlig vil være med på. Men, nå er det for sent. Om en uke kommer jeg til å tenke tilbake på det hele og være glad for at det skjedde, det håper jeg ihvertfall.

Men, alt er egnetlig bra, for jeg skyper med lillesøster. (De siste to timene). Og hun kan se speilbildet sitt i tekoppen min. <3. 

2 kommentarer

Karen

19.02.2013 kl.22:39

Hva det enn er - jeg er sikker på det årner seg som bare det:)

Maria

20.02.2013 kl.12:00

Karen: :) Det gjør det nok også (det er egentlig en helt idiotisk ting å bekymre seg for, nemlig), det er bare jeg som har en lei tendens til å ha fokus på feil ting!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits