I dag er en sånn dag hvor tusen tanker flyr igjennom hodet.

I dag er en sånn dag hvor tusen tanker flyr igjennom hodet, en sånn dag hvor jeg ikke klarer å holde på med en bestemt ting lenger enn ti minutter av gangen før jeg ikke klarer mer og blir nødt til å skifte fokus. Foreløpig har jeg pakket, drukket kaffe, tatt fire telefoner, sendt et uttall meldinger, pakket litt mer, spist, lest, spist, laget kaffe, drukket en kopp, støvsugd, drukket en kopp kaffe til, hentet liggeunderlag, presset en sovepose ned i en allerede stappfull koffert, vært urolig for at jeg har glemt et eller annet, minnet meg selv på at jeg faktisk ikke skal til ødemarken, og at Tromsø som alle andre byer faktisk har butikker, og ... pustet.  Jeg er så rastløs at jeg holder på å sprekke. 

I morgen drar jeg til Tromsø. I mars drar jeg til Gol sammen med tante, tante, mamma og mormor. I april kommer bestevenn på besøk. I mai kommer bestevenn nummer to på besøk. I juni er det festival og mer besøk. I juli drar jeg til Hellas med to fine mennesker. I august drar jeg til Kragerø. Og midt oppi alt dette skal jeg jobbe og synge, danse, skrive. Og påskeferien, jeg glemte påskeferien! 

I kveld kommer Kari for å overnatte, jeg trenger noen som kan dra meg ut av senga klokken 04:30 i morgen tidlig. Vi skal lage middag, drikke te, og ... prate, går jeg utifra. Det blir fint. Frem til da skal jeg stirre på kofferten min, vurdere å legge et par ekstra ting oppi, ta ut disse tingene etter at jeg har kommet fram til at jeg ikke trenger dem, forsøke å lese litt, forsøke å sitte i ro, kanskje gå en tur, dusje, lage kjøttboller, snakke mer i telefonen, sende mange flere meldinger, og ... ikke drikke mer kaffe. 

Jeg er helt vanvittig kriblerastløs, men på en god måte. Tror jeg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits