Boblehelg.

Gir det mening? Ja, jeg tror det. Å få tilbringe helgen sammen med en gjeng supre folk, på fest, på tur, på kafé, på sovesaler (vet det muligens blir merkelig å si "på" sovesaler, men å plutselig skulle skrive "i" hadde liksom ødelagt litt? Noe denne parentesen forsåvidt akkurat gjorde. Bare glem det), gjør at man fort kan få følelsen av å leve inne i en tjukk og god boble, eller kanskje en boks. Å plutselig ikke være omringet av korister føles veldig rart, samtidig som jeg nyter stillheten. Det blir ikke så mye stillhet på korturer, merkelig nok. Dessuten blir det litt som på festivaler; intimgrenser tøyes til det lengste eller opphører å eksistere, samtidig som dietten stort sett består av knekkebrød med smøreost eller baguetter med ost og skinke. Hamburdere og smågodt. Dere vet. 

Har hatt det utrolig gøy, da! Og Tromsø? Tromsø var sjarmerende, enkelt og greit. Faktisk så sjarmerende at jeg tok hele ett utsiktsbilde, ble så opptatt av å bare se at jeg ikke fikk gjort så mye med kameraet mitt. Vil si det er et godt tegn. 

Blogger sikkert mer om selve turen, typ hva vi gjorde/så/spiste/lo av, også videre, senere, da jeg nå er nødt til å gå ut og handle mat. Det eneste jeg har i kjøleskapet akkurat nå er 150 gram kyllingkjøttdeig, et glass bringebærsyltetøy og to overmodne kiwier. Så, ja. 

Hejdå! 

Én kommentar

Karen

25.02.2013 kl.20:40

Hørtes stas ut! Og boblehelg var et knall ord. Det skal jeg låne av deg:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits