Jeg tror jeg kommer til å kjede meg ihjel.

alvor. En ting er å være borte fra jobb, skole, hva det nå skulle være når du er ordentlig, virkelig syk, men sånn som jeg har det nå ...! Det eneste som er galt med meg er at jeg hoster og harker litt, og, tjo, jeg har ikke stemme. Eeeeh. Ja. Er det noe man må ha som barnehageassistent, så er det stemme. Man må alltid være istand til og forberedt på å rope sånn at det høres på tvers av hele avdelingen og basen (gjerne også ut på gangen), noe jeg absolutt ikke er istand til nå. Da jeg våknet i dag tidlig gjorde jeg et forsiktig forsøk på å snakke litt med meg selv (typ "Hei? Hallo?"), noe som ikke bare førte til at jeg ble redd for at de andre skulle tro jeg hadde blitt gal, men også at jeg raskt innså at jeg ikke var blitt det minste bedre iløpet av natten. Derfor; ingen jobbing. Er jeg ikke bedre i morgen kommer jeg til å gå på veggen av kjedsomhet. Jeg. Dør. 

Det verste med å være sånn halvveissyk som jeg nå er, er at jeg ikke er dårlig nok til at jeg har lyst til å gå i hi under dynen min, og strengt tatt kunne brukt tiden min på fornuftige sysler som klesvask, støvsuging, pakking (jessda, kommer hjem fra én norsk by, drar videre til kjent norsk vintersportsted), googlet kjerringråd (dette har jeg faktisk gjort, men de er jo alle sammen så selvmotsigende at det er til å få hodepine av), hjulpet venner med oppgaveskriving i exphil (la oss bare si at jeg er så glad over at det er et tilbakelagt kapittel i mitt studieløp at jeg er til ekstremt lite hjelp, da jeg stort sett bruker tiden på å påpeke at "dette gjorde jeg i fjor!"), eller bare ... gjøre et eller annet. Isteden bruker jeg tiden på å lese ferdig bøker, sitte i stolen ved vinduet og konstatere at det er fint vær, men antageligvis for kaldt til at jeg med min sårbare stemme bured gå ut, vurdere å se en eller annen serie (men ha dårlig samvittighet fordi det er fint vær og jeg burde gå ut, men ...!), egentlig bare vente på at tiden skal gå sånn at jeg snart. kan. bli bedre. Ja, også har jeg drukket grotestke mengder med te. 

Hva gjør man egentlig når man befinner seg i denne situasjonen jeg nå befinner meg i (også kjent som i-landsproblemer?). ALLE tips mottas med takk. 

2 kommentarer

SK

27.02.2013 kl.17:51

Hmm, det virker som om du har prøvd det meste. Hva med å bruke lang tid på å lage en skikkelig komplisert middag? xD (Dersom du fortsatt har smaksløkene på plass)

Maria

27.02.2013 kl.21:23

SK: Jeg begynte å se serier, og så bestemte jeg meg for å gå på korøvelse selv om jeg ikke er istand til å synge ... Fikk truffet folk da, og det tror jeg bare at jeg hadde godt av i dag, for å si det sånn :P

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits