O, lykke!

Hey. Jeg er fremdeles ganske skral, men begynner endelig å ane slutten på et liv (les: fire og en halv dag) uten ordentlig stemme! Da jeg våknet i dag tidlig (etter å ha spilt "zombies VS plants" i nesten førti minutter) var jeg nemlig istand til å kvekke ut en remse lydende "heiheiheihallooo?" uten å måtte harke opp begge lungene mine først! Det holdt med én. Fantastisk. Kanskje betyr dette at jeg endelig får kommet meg på jobb i morgen, kanskje betyr det at jeg er litt i overkant optimistisk. Vi får se! 

I mangel av noe annet fornuftig å ta meg til i dag, tenkte jeg å muligens skrive litt om hva vi gjorde i Tromsø i helga og kanskje også slenge ut litt bilder, men siden de aller fleste bildene jeg fikk somlet meg til å ta er av typen "danse i et mørks kjellerlokale", eller "jeg aner ikke hvem dette er", så blir det nok mest skriving. Dere skjønner hva jeg mener, sant? Typ:

og:

Jepp. Neida, noen OK bilder har jeg vel ... Et eller annet sted. 

Ha en fin dag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits