Tromsø - avreise og ankomst.

Hej. I dag skal jeg spare dere for sykdomsklagingen min (er mye, mye bedre!), og heller fortelle litt om forrige helgs tur nordover, nærmere bestemt til Tromsø! Jeg hadde aldri vært så langt nord før (sant og si hadde jeg ikke engang vært så langt "nord" som Trondheim, engang), og var veldig spent på hva vi kunne vente oss. Det var jeg ikke alene om. Etter et par intensive kveldsøvinger med store mengder te og melkesjokolade hadde det som i utgangspunktet skulle være en standard korhelg (legg sammen sang, fest, dansing, latter, trekk fra søvn) blitt forvandlet til noe nærmere en polarekspedisjon. Det hjelp ikke det minste at de småstressa studentene ved UiT som var arrangører for hele greia sendte ut en mail hvor det stod noe sånt som "Huske at dere skal til TROMSØ, det er KALDT, ta med nok KLÆR", også videre. Antageligvis var de bare bekymret for at halve studentsangernorge etter turen skulle omkomme av influensa, men gurimalla så stressa vi blei! Stressa av typen "Aaah! Jeg aner ikke hva jeg skal ta med meg?! Tar du med deg boblebukse? Hvorfor ikke? Burde jeg ta med meg ullundertøy? Selvfølgelig?!", også videre. Hehe. Etter å ha utvekslet diverse pakkelister og velmenende råd, fikk de fleste heldigvis stappet igjen sprekkfulle kofferter og vendt nesa nordover. 

Kvelden før vi skulle dra, overnattet Kari. Vi bestemte at det var like greit, da hun bor laaaaangt utenfor sentrum, og jeg bor midt i smørøyet. Dessuten var vi nødt til å stå opp klokka fem. Før denne turen var jeg usikker på om det i det hele tatt eksisterte et slikt tidspunkt, men kan nå bekrefte at det gjør det. Samme det. Vi tilbrakte kvelden med å lage en god middag, se på "Hjelp han pusser opp!" (haha?) og spise melkesjokolade. Og kakao! Vi drakk kakao. Jeg har bilder!

... av oppvasken. 

Her får dere et lite glimt av hybelen min også, HVOR heldige?!


Jeg glemmer alltid de samme tingene når jeg skal ut å reise, det eneste som fungerer er å henge en lapp godt synlig midt på utgangsdøra, og så oppdage den om morningen og tenke "Jaaa, stemmer det". 


I tillegg bestemte telefonen min seg for å minne megpå hvorfor vi måtte stå opp så grusomt tidlig, sånn i tilfelle jeg liksom skulle glemme det. Denne på minnelsen fant det for godt å poppe opp en og en halv time etter at vi stod opp, så om jeg nå plutselig skulle ha blitt senil og glemt hele greia, så ... Hadde det ikke hjulpet i det hele tatt.


Plutselig befant vi oss på flybussen inn til Tromsø! Og dere ser selvfølgelig ingen av de flotte fjellene i bakgrunnen, hurra?! Dette er forresten Anniken og Kari, og jeg har et lite håp om at de ikke kommer til å drepe meg eller noe for å ha lagt ut dette bildet. Det var det eneste jeg hadde av ... "ankomsten". 


Vi ble innlosjert på en gammel brannstasjon, alle seksten. Her står Anniken og beundrer utsikten, og jeg tror jeg bemerker noe sånt som at det er meget godt innsyn til oss, og dersom vi planlegger å skifte her inne bør vi kanskje dra for gardinene?


Siden vi var tidlig ute bestemte vi oss for å vandre litt rundt i Tromsø sentrum - her ser dere det eneste bildet jeg fikk somlet meg til å ta som ikke er innendørs. Tuller ikke. Vi fant en godteributikk! En skikkelig godteributikk! Jeg fikk ikke kjøpt noe som helst, var opptatt med å bare se. Kari er begeistret! 


Så kom kvelden, og vi innfant oss altfor tidlig i kulturhuset hvor alle studentkorene skulle synge for hverandre. Derav mobilloking.


Prøver ut scenen litt foran meg som eneste (men meget begeistret!) publikummer. 


Så begynte det plutselig å komme folk?!

Og når merker jeg at jeg ikke gidder meg, dette for holde for denne gang. Lørdagen får dere på lørdag, og søndagen kan dere få på ... søndagen, kanskje? 

Hejdå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits