Tromsø - hva vi gjorde.

I dag blir det bildedryss, hurra! Delvis fordi det ellers blir altfor mye å skrive, men mest fordi jeg har blitt akutt rammet av latskap, og egentlig ikke gidder noen ting. Bra jeg drar til Gol på mandag så jeg får stått litt på ski og ristet av meg dette som ikke orker. Hei og hopp ...?

Vi sang for hverandre. 

Og samlet buttons. Nå ser jeg ikke lenger ut som en korhelgnoob.


Og var litt slitne. De fleste av oss hadde på dette tidspunktet vært våkne i godt og vel tjue timer, såeh. Ha oss unnskyldt. Faktisk var vi så slitne at det eneste som hjalp var å tulle litt. Tulle masse.Etterhvert ristet vi av oss trøttheten og begynte å danse igjen.Lørdag formiddag danset vi til og med inne i butikker.


Noen av oss, ihvertfall!

Vi tok masse buss. I dårlig belysning og med et fåtall av sitteplasser. Vi satt i kjelleren på UiT og spiste boller og drakk kakao og ... andre ting. Og sang! Enda mer!


Hehe. Hei. 

Vi gikk ut. 


Hei, Elin!Hahaha. Virkelig.


Vi sang enda litt mer. Med koreografi.


Etterhvert ble vi slitne og littegrann kalde. Tror forresten det var sånn cirka her i programmet at min gryende stemmeløshet først begynte å gjøre seg gjeldende. 


Vi gikk inn igjen i kjellerlokalet hvor det plutselig var blitt helt UTROLIG varmt. 


Hehe?

Så dro vi tilbake til brannstasjonen vår (<3) for å gjøre oss klare til påfølgende gallamiddag og fest. Har selvfølgelig ingen bilder herfra, noe som er utrolig typisk med tanke på at dette må ha vært turens definitive høydepunkt, og alle så utrolig søte og bra ut. Uansett, det var en tur preget av latterkramper og lite søvn, en tur jeg helt sikkert kommer til å huske lenge. Nå skal jeg ut og feste ski på taket av bilen. I morgen drar jeg til Gol på vinterferie! Ha en fin søndag, alle. 
Én kommentar

Akima K. Montgomery

08.03.2013 kl.19:22

Å, det hørtes veldig fint ut =D Koselige bilder også :) Håper du også har det supert på Gol!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits