I Will Wait. Eller vinterferien, om du vil.

(Jeg blir bare ikke ferdig med den sangen. Mumford & Sons, finn den på youtube eller spotify eller noe. Orker ikke linke). 

Ja, da var jeg tilbake fra Gol. Gol <3. Gol med snø, sologskyeromhverandre, lange skiløyper, altfor mye mat, altfor mye lesing, altfor seriøse samtaler, altfor tullete samtaler, altfor mye av alt. Eller altfor passe, kan være. 

De av dere som følger med på instagram (mariavoogt, hinthinthint!) har muligens sett et par av disse bildene før. Det kan umulig skade, eller hva? Er for en gangs skyld ganske fornøyd med de øyeblikkene jeg har husket på å forevige for ettertiden. Eh, okei. Det hørtes ut som om jeg for en gang skyld var fornøyd med de tingene som skjer i livet mitt, og det stemmer jo ikke helt. Er stort sett fornøyd, jeg. Det jeg mente å si var vel at jeg er fornøyd med bildene jeg har tatt. Sånn går det også an å formulere seg. 

En av de tingene jeg tenkte mye på og snakket mye om disse fire og en halv dagene til fjells, var at ... av og til kan det være bra at ikke alt skjer nå, med en eneste gang. Jeg er helg og holdent klar over at jeg slett ikke er den første til å komme frem til noe slikt, men av og til så. Ja. Av og til blir jeg nesten overmannet av den der følelsen av at jeg har dårlig tid. Av at jeg ikke gjør noe som helst av betydning. At ingenting av det jeg liker eller driver med er viktig. At jeg burde bevege meg fremover, bort, hele tiden gjøre noe, tenke noe, oppleve noe. Dere vet. Den vanlige eksistensielle angsten. Egentlig er det vel ikke angst det er snakk om heller, mer enn slags utålmodighet med meg selv og de tingene jeg har å forholde meg til. Som jeg har fått utdelt. Likevel vet jeg at det går bra. Det gjør jo nesten alltid det. Eller? 

De mest observante av dere har kanskje lagt merke til at jeg har klart å legge inn en sånn bloglovinwidget her inne, noe som innebærer at dere, om dere vil, kan følge meg der! Detaljene kan dere lese (google, lol) dere til, ja? JEG skulle bare si at jeg blir meget glad dersom dere vil følge meg! 

God helg, alle! Jeg skal vel strengt tatt på fest, må begynne å gjøre meg klar. E

2 kommentarer

Akima K. Montgomery

10.03.2013 kl.08:27

"Brøkdel av helheten", jeg så den boka på et bilde der, er det du som leser den? I grunnen spiller det ingen rolle, jeg blir bare veldig happy hver gang jeg ser den boka bli lest siden jeg elsker den. Fine boka <3

Koselige bilder for øvrig og interessant innlegg :) Og jeg kjenner igjen følelsen av å ha dårlig tid og sånn sett liker jeg at jeg denne helgen har vært veldig lat og tatt ting helt med ro. Det er litt fint av og til :)

Maria

10.03.2013 kl.11:04

Akima K. Montgomery: Jepp, er jeg som leser den :) Liker den veldig godt så langt, har planer om å lese den ferdig i dag!

Takk :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits