Hey!

Jada, så. Ting ordner seg jo som regel, de gjør det. I dag tidlig da jeg våknet, (teknisk sett er det vel fremdeles morgen), var det for eksempel strålende sol ute! Bare se:

Utsikten fra vinduet mitt er ikke akkurat verdens beste, men dere ser ihvertfall at jeg ikke lyver; sommer kommer! ... Snart. Dette er uansett en klar forbedring fra i går, da jeg våknet til et fullstendig Winter Wonderland som jeg helt sikkert hadde blitt hoppende glad for å se sånn cirka midt i desember, men som i går bare var deprimerende. 

Ellers, da? Jo, endelig løsner det litt på jobbfronten, både med tanke på vakter i den nye barnehagen og intervjuer til mer stabile ekstrajobber. Jeg har vært på biblioteket og lånt bøker, og oppdaget at jeg endelig ikke føler meg teit lenger, når jeg går og lusker mellom hyller i skjønnlitteratur, og tenker at alle andre her sikkert tror jeg har gått meg bort i jakten på fantasyavdelingen. Ikke at det er noe galt med fantasy altså, det er ikke det. Jeg har da lest min andel bøker om drager, utvalgte menneskebarn, magi og parallelle universer opp igjennom årene, men av og til blir det bare for vanskelig å skulle leve seg inn i bøker hvor hovedpersonen alltid er foreldreløs og bor hos enten ekstremt slemme eller ditto snille fosterforeldre, eller alene oppdrar en søskenflokk på fem før h*n oppdager at det finnes viktigere oppgaver som må fullføres andre, mer spennende og fortryllende steder. Nok om dette. Jeg ville egentlig bare fortelle at dette er en god dag, i kveld skal jeg få synge sammen med verdens beste Blandede Akademikere, i  morgen skal jeg på jobbintervju og på fredag blir første dag som tilkallingsassistent i ny barnehage. 

Ha en fin onsdag, alle! 

Én kommentar

Maren

14.03.2013 kl.12:55

God dag! Vi jobber akkurat nå med et forskningsprosjekt hvor vi trenger din hjelp. Prosjektet handler om blogging og bloggeres adferd på internett. Alle som registrerer seg for deltakelse får en premie; en tilgodelapp på 50 kr. Vil du være så vennlig å hjelpe oss? xD

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits