I dag skal jeg bake.

Jeg skal bake rundstykker og pizzadeig og kanskje også et par brød. Jeg skal vaske hele leiligheten og være littegran misunnelig på romkameraten min som har besøk av lillesøsteren sin, og som akkurat nå sitter på kjøkkenet og spiser fin frokost med appelsinjuice på bordet. Jeg skal bære ut søpla og glede meg over at det ikke er så altfor lenge til jeg ser min lillesøster igjen, og da skal vi se Monsterbedriften, lage pannekaker og le av hverandre. Og prate, prate masse. Jeg skal glede meg over at jeg allerede etter én dag kan si sikkert at jeg kommer til å trives som assistent i den nye barnehagen, og være glad over at jeg skal dit tre ganger neste uke. Hurra. Dessuten skal jeg se frem mot morgendagen, som jeg skal bruke til å gå tur og spise ferske rundstykker sammen med fine mennesker. Det blir bra. 

Møhlenpris <3. 

Dessuten skal jeg på biblioteket. 

Ha en fin helg, alle! Om dystre tanker eller dumme hendelser skulle spise den opp, husk på at det ikke er så altfor lenge til påskeferie (min begynner offisielt om fem (fem! dager), og personlig synes jeg det er veldig vanskelig å ikke være fornøyd med livet i påsken. 

3 kommentarer

marie

16.03.2013 kl.13:47

Så flink du er som skal bake å rydde så mye! :)

Sv: ja, forstår det heller ikke. Jeg har hvertfall ingen grunn til å rynke på nesen av Ikea. Dessuten kan man få masse ting billig der, slike ting som jeg ikke gidder å bruke masse penger på slik som hvite tallerker og glass og laker osv ;)

Akima K. Montgomery

17.03.2013 kl.09:32

Høres ut som en effektiv dag, så bra. Er ikke noe flink til å bake selv, men tar det igjen med å være veldig flink til å spise bakverk (er veldig glad i å dra på kafé). Og jeg skal på biblioteket neste lørdag. Gleder meg allerede! =D

Silje

18.03.2013 kl.11:38

Hallo! Vi vil gjerne gi deg en gratis DVD-film for å feire vår 3 års dag! Du er samtidig med i konkurransen om et hjemmekinoannlegg til 12 000 kroner, så her er det bare å slenge seg med. Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits