Av og til ...!

Det var egentlig ikke meningen jeg skulle jobbe i dag, men siden det var krise i barnehagen (og siden jeg alltid er så snill og grei), så jeg "Jaja, ikke noe stress!", da sjefen min ringte i dag tidlig og litt panisk spurte om jeg hadde tid til å komme likevel. Og det var virkelig ikke noe stress heller, for jeg hadde absolutt ingenting annet viktig jeg skulle gjøre. Trodde jeg. Etter å ha fått i meg en kjapp frokost, kommet meg ut av sovetøyet og ombord på bussen, fikk jeg så selvfølgelig en melding fra min andre, potensielt nye arbeidsgiver som lød som følger "Hei! Vi vil bare minne deg på at du skal på kurs hos oss i dag, så sees klokken 14!". Uuups? Hva gjør jeg nå, tenkte jeg, men skjønte fort at jeg egentlig ikke hadde noen annen mulighet enn å tusle innom sjefens kontor og fortelle henne at jeg bare kunne jobbe halve dagen. Gøy, sant? Er jo ikke noe sjefer blir gladere for å høre enn at tilkallingsassistenten kun kan jobbe halv dag, når det allerede er få folk på jobb! Heldigvis gikk det greit, og jeg sluttet etter pause. Stresset hjem med bussen og nærmest løp fra stoppet og hjem for å få i meg en brødskive eller to før jeg måtte skynde meg videre på kurs. Jeg rakk det akkurat. Så, for ganske nøyaktig ti minutter siden (førti minutter før kurset skulle starte), får jeg en ny melding fra min potensielt nye arbeidsgiver hvor det står noe sånt som at kursleder har blitt syk, og kurset blir utsatt til etter påske. 

...........................

Åååh. Kult. 

........................... 

Jeg hadde ikke trengt å stresse verken sjefen min eller meg selv, hadde jeg bare fått vite dette litt tidligere. Jeeee. Akkurat nå fremstår dette som ekstremt irriterende, men på den andre siden er det så pent vær i dag at jeg nå får en alle tiders mulighet til å vase rundt i sola (uten å måtte holde øye med fire unger som er fast bestemte på at i dag er dagen de endelig skal klare å klatre over gjerdet inn til lekeplassen til "de store barna"), kanskje med en kopp kaffe (har gratiskupong fra 7/11, kan det bli bedre?). Kanskje var ikke dette så ille, likevel? 

2 kommentarer

ingrid

18.03.2013 kl.17:53

Åh, så utrolig irriterende :P

Noen dager går bare "alt" galt! ;)

Maria

19.03.2013 kl.20:29

ingrid: Veldig sant! Heldigvis endte det opp med å bli en ganske fin dag uansett :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits