Being Human.

Hey. I dag er jeg altfor sliten etter en lang (men fin!) dag på jobb, og derfor så orker jeg bare ikke skrive noe morsomt eller interessant i dag. Beklager på det sterkeste til alle mine på det meste 15 daglige lesere! En ting jeg derimot kan gjøre, er å tipse dere om en av de beste TV-seriene jeg vet om. Ja, den handler om vampyrer, varulver, spøkelser og det som er, men i en helt annen kontekst enn det vi har blitt vant til å se disse overnaturlige skapningene i de siste ... hva kan det nå være, fem årene? Her finner du vampyrer som ser ut som helt vanlige mennesker, og som faktisk også er nødt til å spise vanlig mat for å holde seg i live. Ellers driver de med en hel masse spennende, morsomt og skummelt, og kaster bort lite tid til å stirre hverandre i senk (noe som ser ut til å være det vampyrene i blant annet twilight driver med sånn cirka 90% av tiden). Varulvene i serien ønsker ikke noe annet enn å leve et vanlig liv hvor de kan gå for å være de menneskene de tross alt er det meste av tiden, mens spøkelsene, de ... Ja. Nevnte jeg at de også bor sammen i et kollektiv? Dere får se! Serien heter Being Human, og er en av mine absolutte favoritter. Jeg vet at det helt sikkert er en god del av dere som leser dette og tenker "Eeeeh. Nei", men vær så snill, bare test ut et par episoder! Du kommer ikke til å angre. 

Forresten; se serien produsert og puslet sammen av BBC, IKKE den amerikanske versjonen. Den er bare klein. 

 Selv skal jeg igang med å se den femte (og aller siste!) sesongen, som jeg egentlig gruer meg til å bli ferdig med fordi da er det ... slutt. Isj! 

7 kommentarer

Siw - eiet av Marple

19.03.2013 kl.18:57

Jeg har første og andre sesong av denne serien, men jeg må innrømme at jeg bare har sett to episoder... Jeg elsker derimot historier om vampyrer, så lenge det er ordentlige vampyrer som brenner opp i sollys. Elsker bøkene til Anne Rice, og elsket Angel serien (spin-off av Buffy). Gi meg god gammeldags vampyr, enten i bok, serier eller film og jeg er fornøyd.

ingrid

19.03.2013 kl.19:36

Hehe, må si at det ikke hørtes så voldsomt bra ut :P Men skal ikke dømme før jeg har sett, da ;)

Jeg er litt hekta på Vampire Diaries, men har ikke sett lenger enn midt i sesong 3...

Maria

19.03.2013 kl.20:28

ingrid: Altså, jeg er håpløs på å forklare plott også videre, det blir mer sånn "Se det, det er bra! Her er masse bilder du egentlig ikke har noen glede av å se med mindre du har sett serien og vet hva det dreier seg om!". Men den er absolutt verdt å se, og etter min mening mye bedre enn Vampire Diaries og slikt noe ;)

Maria

19.03.2013 kl.20:29

Siw: Hvis du liker "ordentlige" vampyrer (som jeg også kaller det!), så er denne serien absolutt noe for deg :) Det eneste som ikke er som i mytene er at de ikke brenner opp i sollys og lignende, men alt det andre er det samme!

Beate

21.03.2013 kl.14:56

Flott blogg! Bli med i konkurransen vår da! Premien er en reise for 2 til Venezia!

Akima K. Montgomery

28.03.2013 kl.19:49

Å, jeg har sett første sesong og likte den ganske godt, men har ikke sett resten. Men ja, det er en kul serie og mens jeg ikke ble helt hekta så likte jeg konseptet og karakterene og syntes det var en kul fremstilling av vesener som varulver, spøkelser og vampyrer. Og det er den britiske versjonen jeg har sett :)

Bennedicte

05.04.2013 kl.10:42

Hallo! Virkelig fin blogg. Liker særlig at jeg føler du tar leserne på alvor og bloger skikkelig!!! Altfor mange blogere skriver så mye tull! Det synes jeg er unødvendig, men jeg skriver aldri frekke ting fordi jeg selv fikk det her. Jeg brukte å blogge før, men ikke mer. Jeg fikk så mange uhøflige kommentarer at jeg ga opp. Jeg håper du aldri får det og aldri gir opp! For da vinner de dumme på en måte. Men du! Har noe annet til deg: en konk som er sykt bra. Du kan vinne et års forbruk med red bull! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hehe. Så håper egentlig jeg vinner, men kanskje du har mer lykke?! Prøv da vel :-P

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits