Heisann, bildedryss og alt det der.

Nååå er det lenge siden sist, ja! Aner ikke hvorfor jeg bare slutta å blogge etter påske, det ble nå en gang bare sånn. Det er selvfølgelig meget mulig at det har noe å gjøre med at jeg plutselig fikk mye mer jobb å bryne meg på, eller at jeg følte det var andre ting jeg heller burde bruke tiden min på, men likevel. Nå som jeg sitter her, så merker jeg at jeg faktisk har savna det litt. Litt. Faktisk er jeg litt lei meg for at jeg ikke har orket/giddet/tvunget meg til å oppdatere bloggen oftere, for det har hendt ganske mye morsomt og fint de siste par ukene. Haha, de siste par ukene? De siste par MÅNEDENE blir vel mer dekkende. Og korrekt. 

Akkurat nå gleder jeg meg til sommerferie. Jeg tror faktisk aldri jeg har gledet meg så mye noen gang, på tross av at jeg ikke har noen viktige eksamener dette semesteret som normalt ville stimulert den delen av hjernen som tenker "snart, snart!", og hypnotiserer meg med fortryllende bilder av grillmiddager, turer i skogen med hund og gode venner, sydenferie og friiii i lange baner når jeg normalt ville ligget med ansiktet ned i en bok og vært på gråten. Alle rundt meg stresser eller tar det helt piano, men de har det til felles at de jobber fram mot en eksamen som skiller dem fra to fortryllende uker med fri. Selv har jeg cirka to uker igjen i min 50 - 70% stilling i barnehagen, før jeg setter meg på et tog (ikke nattoget denne gangen) i retning ØSTLANDET. To uker. 

Før den tid skal jeg på konserter, gå på kafé, dra på middagsbesøk og danse i bursdagsfester. Det blir ganske fint, det også. 

 

 

4 kommentarer

Karen

26.05.2013 kl.01:56

Good to have you back;)

Maria

26.05.2013 kl.18:41

Karen: Takk skal du ha! :)

Akima K. Montgomery

26.05.2013 kl.20:34

Koselig at du er tilbake i bloggverdenen og høres ut som om du har fine planer fremover :) Ha en fin dag!

Maria

28.05.2013 kl.19:55

Akima K. Montgomery: Takk! Håper du har en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits