31.05.2013

Det er, tro det eller ei, ikke veldig motiverende å lese til en eksamen i motivasjonspsykologi. Selv om målet dette semesteret  bare er å stå (slapp av, jeg er vanligvis mye mer ambisiøs enn dette, men med et snitt på A fra i fjor, pluss mulig,tør nesten ikke tenke "sannsynlig", studiebytte til høsten, tillater jeg meg å være litt mindre strebete i år), er det ganske vanskelig å overtale meg selv til å tilbringe de obligatoriske timene på biblioteket hver dag. Spesielt når jeg mye heller vil gjøre alt mulig annet, som å spise/se på serier/lese noe annet enn pensum/trene/kaste bort tid på tumblr/lese blogger/snakke i telefonen. Dere skjønner. 

Hurra for stygge mobilbilder. Det morsomste som har skjedd i dag er at jeg traff en bekjent utenfor biblioteket og han var snill nok til å le da jeg forklarte han at nei, man blir ikke mer motivert av å lese motivasjonspsykologi. Jeg prøvde faktisk å være morsom. 

En uke til ferie, dere. EN uke! Det skal blir så bra. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits