Tilbake til utgangspunktet

Etter to, muligens tre, uker med over gjennomsnittet OK vær, har det nå begynt å regne igjen her i Bergen. For å være helt ærlig, så ... gjør det meg ikke så mye. Det er tross alt mye lettere å skulle konsentrere seg om eksamenslesing når det ikke er strålende sol og tjuefem plussgrader ute. Merkelig nok. Dessuten har jeg en regel om at når det regner, da er det lov til å drikke kakao. Jeg elsker kakao, men det er et eller annet med å drikke kakao når det er så varmt ute at hjernen nesten slutter å fungere. Det blir litt som å gå rundt og glede seg til jul i juni (noe jeg forsåvidt har klart å gjøre både en og to ganger allerede. Hva er galt med meg...?), ikke helt riktig. Det skurrer litt. Men, nå regner det, og da har jeg lov til å drikke kakao. Drikke kakao og glede meg til sommerferie. Nedtellingsappen på telefonen min forteller meg at det akkurat nå, i dette sekund (selvfølgelig blir det ikke helt nøyaktig, men blås!), er 4 dager, 21 timer, 20 minutter og 44 sekunder til jeg sitter på toget østover og formelig syder av glede. Endelig ferie! 

Bildedryss fra sommeren 2012. Jeg var ikke spesielt ivrig på fotofronten, noe som kan skyldes at jeg kun hadde min forhistoriske iphone til disposisjon. Denne sommeren har jeg et lite håp om at det kan bli annerledes. Driver nemlig og leker med tanken om å kjøpe meg et nytt kamera. Et sånt ordentlig fint et. 

Sommeren 2012, den første ordentlige sommeren min "hjemme" etter at jeg flyttet til Bergen. Uansett, før jeg dro hjem var vi en del på Kvarteret. 

Jeg kom på hundrevis av forskjellige unnskyldninger til hvorfor det var greit å spise is. 

Så kom jeg endelig hjem, og gjorde Oslo by uttrygg sammen med bestevennene. Det vil altså si å spise fajitas på Kafé Sara, og oppsøke diverse obskure godteributikker hvor der kun selger selvlysende svenskegodt. Gjerne flere ganger. 

Hver _eneste_ morgen våknet jeg med denne karen liggende tvers over magen. 

Brukte en del tid på å overvåke kakebaking, her demonstrert av min mormor og lillesøster. 

Senere kom jeg som en av de første gjestene på hjemmefest, og maste meg til pizza. Mobbet de andre til å skjære den opp for meg. 


Mamma på sin side mobbet meg til å gå rydde i de vanvittige mengdene klær jeg fremdeles hadde hengende inne på mitt gamle rom (her words) sååå. Ja. 


Jeg fikk opptil flere anledninger til å være litt flau over bestevennene. 


Ikke at det gjør så mye, for jeg er ganske teit, jeg også. <3

Vi brukte en del tid på å vurdere om det var fint nok vær til at vi skulle tørre å legge oss ut på verandaen og sole oss. 

Det var det som regel ikke. 

Ellers dro jeg på kjøreturer med Kamilla og Marit: her har vi endt opp på butikken for å kjøpe ingrendienser til taco ... igjen. 

Senere henet vi Synne. Eller kanskje hun var der hele tiden? Husker ikke. 

Vi drakk kaffe i Bogstadveien. 


Og i Lillestrøm.

Og dro på flere fester. Flere av dem foregikk tydeligvis i mørket. 

Dessuten var jeg en god del på jobb. 

Ikke minst deltok jeg på flere litt kleine familiefotograferinger. 

Så var jeg tilbake igjen i Bergen, og igjen på Kvarteret. Juhu!

Det var de bildene jeg hadde fra i fjor! Sånn cirka ... I år skal jeg være flinkere. Åh, samma det. Snart er der FERIE. <3. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits