En dag igjen. En dag!

En dag igjen, så har jeg sommerferie! Alt som står mellom meg og disse åtte gyldne ukene er en kveld med eksamensforberedelser (særlig, vi vet alle at jeg ikke driver med sånt kvelden før. Helt sant.), et stykk eksamen, en siste dag i barnehagen (<,3), pakking av koffert, og så er det hjem for alle penga! 

Dette var fullstendig poengløst. Jeg vet. 

Kryss fingrene for meg, da! Er ikke sikkert dere trenger å gjøre det ordentlig engang, i og med at jeg ikke skal ha verken A eller B, men skal stå ... Haha! Kjempegøy. At ikke jeg heller satser på en karriere som komiker, det ... Vel. 

Skulle gjerne vært utenomhus og faktisk sett og luktet på slike busker i dag, men i og med at jeg skal late som jeg faktisk gjøre noe produktivt de neste to-tre timene, lar ikke det seg gjøre. Jeg tuller faktisk ikke når jeg sier "late som", heller. For den som er interessert ble da altså bildet tatt 17. mai, på vei hjem fra Sushimiddag hos Anniken. Det gjør vondt å gå nedover fra Fløyen i bunadssko. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits