Sommeren 2013 i bilder - Juni.

I begynnelsen av juni dro jeg endelig østover for å feriere og jobbe. Følelsen da toget mitt rullet ut fra stasjonen i Bergen var nesten ubeksrivelig: Jeg ville bare at timene skulle fly forbi, og tilbrakte de neste syv og en halv timene med å forsøke å lide meg gjennom en passe uinteressant bok, samt prøve å finne på noen vettuge svar til nabopassasjeren min. Hun var nemlig hysterisk redd for flott, og tilbrakte mesteparten av turen med å fortelle meg hvordan hun de siste fem årene hadde vært plaget av diverse flottrelaterte sykdommer og syndromer og jeg vet ikke hva. Det jeg husker aller best fra denne samtalen (om man nå kan kalle det for det, det var ikke mye jeg fikk bidratt med) var at hun på et tidspunkt fortalte meg at hun aldri gikk tur i skogen uten å ha på seg heldekkende vernedrakt. Sånn hvit vet dere, som åstedsgranskere har på seg på TV. Jeg tuller ikke. Uansett, jeg kom da fram til Oslo, og senere Lillestrøm til slutt. Her kan dere se noe av det jeg bedrev tiden min med i juni måned. Dere som følger meg på instragram har muligens sett noen av bildene før, men ... Mjeh! Samme det, vel! Skulle du ha lyst til å følge meg der heter jeg mariavoogt. Smil! Her aner jeg ikke hva jeg driver med. Fortell meg den som kan. 

Jessda! Jeg var på konserter og grilla. Spiste jordbær og gikk på tur med fine venninner. Feiret bursdag og dro til Hellas. Det var fint! 


 

4 kommentarer

Little Miss Sunshine

11.08.2013 kl.16:43

Åh, Hellas! Ser ut som du hadde det fint :-)

Maria

11.08.2013 kl.19:10

Little Miss Sunshine: Det hadde jeg virkelig! :)

Karen

11.08.2013 kl.21:49

Herlige sommerbilder - også så vakker som du er, jente:)

Maria

12.08.2013 kl.19:57

Karen: Så hyggelig, tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits