Suppe.

Jeg lagde suppe til middag i dag, brokkoli--, og potetsuppe med strimlet svinekjøtt. Det var godt. Ellers har jeg vært på forelesning om fagetikk, strevd meg igjennom en tekst jeg ikke egentlig skjønte så mye av fordi den var skrevet unødvendig komplisert, samt sittet i kantina og drukket te sammen med klassekamerater. En fin dag. Fin stemning. Godt humør. Håper de fleste dagene blir som denne, for til tross at jeg har vært på nippet til å få panikk fordi jeg er fullstendig klar over at jeg ikke kommer til å komme meg igjennom alt som er anbefalt pensum før eksamen, så har jeg vært i godt humør. Smilt. Pratet. Ledd. Dessuten: Innsett at alle har det på samme måte. Alle er redde for å ikke klare det, alle vil bli kjent og finne på ting. Alle er like. Nesten! 

Hurra for fin start på uka. 

2 kommentarer

ingrid

19.08.2013 kl.19:35

Jeg begynner ikke før i morgen jeg ;) Men det er alltid litt stress med studiene til tider; også går det seg stortsett til!

Jeg prøvde meg på en pasta di parma i dag, jeg! Gøy å prøve å lage ny mat :)

Maria

19.08.2013 kl.19:59

ingrid: Ja, er jo det jeg har erfart også. Det blir nok bra! Nam, det hørtes godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits